HIPERHIDROZA JE MNOGO VIŠE OD NEPRIJATNOSTI: Ovo je efikasan način za lečenje problema prekomernog znojenja!
Foto: Profimedia

NEĆETE POGREŠITI

HIPERHIDROZA JE MNOGO VIŠE OD NEPRIJATNOSTI: Ovo je efikasan način za lečenje problema prekomernog znojenja!

Kod biranja načina rešavanja ovog problema, jako je bitno izabrati nešto što je na prirodnoj bazi i što je efikasno

Objavljeno: 09.11.2019. 16:00h
  • 1

Hiperhidroza, iliti prekomerno znojenje, nastaje usled poremećenog rada znojnih žlezda i ispoljava se kroz prekomerno, konstantno i svakodnevno preznojavanje. Osoba koja pati od hiperhidroze je ometena u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, a može osećati i društvenu anksioznost i neprijatnost. Njeni simptomi su često i primetno znojenje, koje probija preko garderobe, kao i obilno znojenje na stopalima, ispod pazuha, na glavi i licu, kao i na šakama. Komplikacije koje mogu da se jave kao posledica hiperhidroze mogu biti u vidu gljivičnih ili bakterijskih infekcija, kao i osipa uzrokovanih zapušenim porama na koži u blizini lojnih žlezda.

Kod biranja načina rešavanja ovog problema, jako je bitno izabrati nešto što je na prirodnoj bazi i što je efikasno. Na našem tržištu se konačno nalazi proizvod koji rešava ovaj problem upravo tako. Perspi – Guard sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa, pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja
(hiperhidroze).

foto: Promo

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.


Njegova cena je 2370 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.


Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media