SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD ROĐAKE, OVO JE TEŠKA SRAMOTA! Kada je stigao, umalo se svi nisu ŠLOGIRALI
Pošiljka, Foto: Printscreen

nečuveno

SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD ROĐAKE, OVO JE TEŠKA SRAMOTA! Kada je stigao, umalo se svi nisu ŠLOGIRALI

Ona se požalila i sve napisala na Fejsbuku

Objavljeno:

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari Bečej, prema njenim rečima, stigao je bez dela stvari koje je spakovala!

Na svom Fejsbuk profilu Karolina Kastelani se požalila da je u Srbiju poslala paket u kom su bili odeća, obuća, igračke i slatkiši namenjeni bratanici povodom Božića i rođendana. Prema njenim riječima, kutija je vidno otvorena i ponovo prelepljena žutom poštanskom trakom, a neki pokloni koje je spakovala nisu bili u njoj.

– Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa, jer sam ostale spakovala prvo u kompresovane vakumske kese iz kojih se vazduh može izvući samo usisivačem. Pored te kese bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta spakovani u posebnu običnu kesu, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje takođe nema – objašnjava Karolina za „Blic“. Ona još veruje kako bi ostale stvari verovatno bi bile ukradene, da ih nije spakovala u vakumsku kesu.

foto: Printscreen

– Ne radi se uopšte o vrednosti ukradenih stvari, nego u principu. Kakav čovek moraš biti da ukradeš nešto namenjeno detetu od dve godine, koje je pritom bolesno i pokušavam da učinim sve kako bih nadoknadila to što ne mogu da budem uz nju – pita se Karolina.

Zbog male vrednosti nestalih stvari (oko 1.000 dinara), kako kaže, nije htela da se „bakće“ i prijavljuje slučaj. Iz Pošta Srbije potvrdili su njenu tvrdnju. „Nismo dobili nikakvu prijavu za paket iz međunarodnog saobraćaja iz Amerike, ni pismeno ni usmeno“ – kažu iz ovog preduzeća dodajući da apeluju na sve građane da se, ukoliko imaju nekih primedbi, klijenti obrate direktno njima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.