BIKOVE MUČE LEĐA, LAVOVI IMAJU PROBLEME SA SRCEM: Upoznajte jake i slabe tačke znaka u kojem ste rođeni!
Horoskop / Ilustracija, Foto: Profimedia

zvezde predviđaju

BIKOVE MUČE LEĐA, LAVOVI IMAJU PROBLEME SA SRCEM: Upoznajte jake i slabe tačke znaka u kojem ste rođeni!

Upoznajte svoju psihu kroz astrologiju

Objavljeno:

Svakim delom ili područjem vašeg tela vlada određena energija Zodijaka.

Upoznajte svoj organizam i psihu kroz astrologiju i otkrijte da izbegnete stres i poboljšate zdravlje.

Ovan

Telo: Ovan vlada glavom, očima, ušima, mozgom, kosom i licem.

Energija: Predstavlja energiju lidera, onoga ko se zauzima za sebe. Vlada emocijama besa, samopouzdanja i hrabrosti.

Neuravnoteženost: Kad energija nije u ravnoteži, dolazi do glavobolje, migrene, gubitka samopouzdanja, problema s curenjem iz nosa i sinusima. Pojavljuju se i akne, problemi s kožom, ekcem, osip ili gubitak kose.

Iscjeljenje: Izborite se za ono do čega vam je uistinu stalo, nema odustajanja. Ako ste potiskivali svoje želje ili pak previše progovarali iz ega, možda je vreme da se to dovede u ravnotežu.

Bik

Telo: Bik vlada vratom, grlom, štitnjačom, i gornjim delom leđa.

Energija: Bik predstavlja energiju stabilnosti i doslednosti.

Neuravnoteženost: Pojavljuju se bolovi u gornjem delu leđa. Mogući su problemi s vratom, i glavoboljom. Često se javlja i osećaj da ste zapeli na mestu, a prisutan je i strah od promene ili gubitka.

Iscjeljenje: Negujte praktičan i metodičan pristup životu koji vam daje osjećaj sigurnosti i organizovanostii. Nedostaje vam utemeljenost ili ste zapeli u situaciji čije rešenje ne vidite, možda je vreme da ovo uravnotežite.

Blizanci

Telo: Blizanci vladaju umom, mislima, vašom sposobnošću izražavanja te rukama, prstima i ramenima.

Energija: Blizanac predstavlja energiju koja se odnosi na slobodu izražavanja i organizovanja vlastitih misli. Blizanci su prirodni komunikatori, pisci i govornici.

Neuravnoteženost: Kad je energija izvan ravnoteže, to se manifestuje kao zbunjenost, bol u rukama i ramenima. Prisutna je i sklonost prema ogovaranju ili nepromišljenim izjavama.

Isceljenje: Uravnotežite energiju putem meditacije, boravkom u tišini. Naučite da smirujete um.

Rak

Telo: Rak vlada prsima, grudima, trbuhom i plućima.

Energija: Energija Raka usmerena je na emocije.Reč je o brižnosti, njegovanju i potrebi da služi drugima.

Neuravnoteženost: Emocije su nekontrolisane. Prisutne su česte promene raspoloženja, iscrpljenost, preterana osetljivost. Javlja se potreba za samoćom i povlačenjem.

Isceljenje: Za isceljenje su delotvorne vežbe disanja, plivanje, boravak na svežem vazduhu.

Lav

Telo: Lav vlada srcem i gornjim delom leđa.

Energija: Ona simbolizuje unutarnji sjaj Energija je ponosna, samouverena i kreće se bez straha.

Neuravnoteženost: Kad je energija Lava izvan ravnoteže, može doći do komplikacija sa srcem (aritmija, infarkt,). Dolazi do poteškoća u izražavanju emocija i zatvorenosti prema ljubavi.

Isceljenje: U uravnoteživanju energije bilo koji oblik kreativnog izražaja često je od pomoći. To uključuje umetnost, ples, pisanje, glumu itd. Preporučuje se i joga.

Devica

Telo: Devica vlada probavnim sistemom – crevima, želucem, slezinom.

Energija: Energija je zemljana, upućena je na detalje i pomaže u održavanju reda, rada i discipline.

Neuravnoteženost: Javljaju se probavni problemi, konstipacija, poremećaji u ishrani, bolovi u želucu, probava je slabija. Prisutni su i kompulzivno razmišljanje, tvrdoglavost te opsesivno ponašanje.

Vaga

Telo: Vaga reguliše bubrege, urinarni trakt, kožu, endokrini sistem i lumbalni deo.

Energija: Energija ovog znaka usmerena je na odnose s drugima.

Neuravnoteženost: Kad energija Vage nije u ravnoteži, osoba je ili previše zavisna ili se ne da vezati. Češće se javljaju problemi kao što su infekcije, učestalo mokrenje ili bol u leđima. Izvesna je i bol u donjem delu leđa ili osip.

Škorpija

Tijelo: Škorpion vlada reproduktivnima sustavom, spolnim organima, crijevima i sustavom organa za izlučivanje.

Energija: Energija Škorpiona odnosi se na transformaciju i učenja o tome kako napustiti teška mjesta, otpustiti, mijenjati se kroz životna iskustva. Također, riječ je i o otkrivanju poruka koje dolaze iz nesvjesnog.

Neuravnoteženost: Prisutan je osjećaj zaglavljenosti u problemu ili čak prebrzo donošenje odluka. Može se također manifestirati kao depresija, manjak libida ili pak pretjerano aktivni libido.

Iscjeljenje: Uravnoteživanje energije ide kroz prihvaćanje promjena i otvorenost za prihvaćanje onoga što ne razumijete. U tome mogu pomoći meditacija, psihoterapija, pa i učenje tantre. Provođenje vremena u blizini vode donosi emocionalno opuštanje.

Strelac

Telo: Strelac vlada kukovima, bedrima, i jetrom.

Energija: Energija ovog znaka uvijek je spremna na avanturu.

Neuravnoteženost: Javljaju se problemi s kukovima, jetrom, izvesna je i sklonost preterivanju. Oseća se snažan nemir, kao i nemogućnost boravka na jednom mestu dugo vremena. Može se manifestovati i kao stagnacija i problemi s učenjem.

Isceljenje: Jedan od najboljih načina uravnoteženja energije je putovanje, učenje nečeg novog što pomaže u otvaranju i proširivanju životnih horizonata, ali i vlastitog uma. Gode vam vežbe za fleksibilnost kukova.

Jarac

Telo: Jarac vlada kolenima, zglobovima i zubima.

Energija: Izvesna je usmerenost na ono što je praktično, korisno i uredno. Energija je ambiciozna i vrlo motivisana.

Neuravnoteženost: Dolazi do problema u radu, često se javlja i teskoba. Mogući su bolovi u kolenima, kao i zubobolja.

Isceljenje: Važno je češće se odmarati, usporiti i istražiti što to uistinu podstiče vaše ambicije. Revidiranje dnevnog rasporeda takođe može da bude od koristi - manje rada, više vremena za igru i zabavu.

Vodolija

Energija: Energija ovoga znaka usmerena je na sve što je dobro za čovečanstvo, humana je te izrazito inovativna, često i revolucionarna.

Neuravnoteženost: Kad su stvari izvan ravnoteže, stvaraju se u glavi sulude ideje o nekim projektima i poslovima koje je nemoguće ostvariti. Dolazi do udaljavanja od stvarnosti. Može doći do problema s donjim delom nogu, kao i osećaja anksioznosti ili čak napadaja panike.

Ribe

Telo: Riba vlada stopalima, nožnim prstima, limfnim sistemom.

Neuravnoteženost: Kad je energija u disbalansu, spava se previše ili premalo. Postoji tendencija bega od stvarnosti (alkohol, sedativi). Prisutni su prevelika zabrinutost i hipohondrija.

Isceljenje: Kako biste uravnotežili energiju, važno je da stupite u kontakt sa svojim duhovnim vodstvom. Postoji mnogo načina da se to postigne, ali meditacija je veoma delotvorna.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.