SVEKRVA JOJ JE ULAZILA U SOBU DOK JE IMALA ODNOSE SA MUŽEM: Njene reči mi još odzvanjaju u ušima
Ilustracija, Foto: Profimedia

au

SVEKRVA JOJ JE ULAZILA U SOBU DOK JE IMALA ODNOSE SA MUŽEM: Njene reči mi još odzvanjaju u ušima

Jedna žena, koja sa suprugom živi u kući s njegovim roditeljima, veoma je ljuta na svoju svekrvu

Objavljeno: 13:02h

Jedna žena, koja sa suprugom živi u kući s njegovim roditeljima, veoma je ljuta na svoju svekrvu koja je često ulazila u njihovu spavaću sobu baš u toku seksualnog čina.

- U toku prve dve godine našeg braka, moja svekrva je nenajavljeno upadala u našu sobu baš kad bismo vodili ljubav. Nebitno od satnice, ulazila je kod nas u želji za razgovorom, ujedno nas ohrabrujući kako treba da nastavimo s radnjom - priseća se žena koja sad živi sa suprugom i decom u drugoj kući.

- Iako smo se trudili da budemo što tiši, svaki put bi me isprepadala. Neverovatno je da je svaki put znala šta radimo, ma koliko da smo bili spontani. I dalje sam ubeđena da je negde imala skrivenu kameru koju, naravno, nikad nisam našla. I danas se plašim da će uleteti u sobu, iako više ne živimo zajedno - podelila je na portalu "Reddit". Čitaoci su bili zgranuti. - Toliko mi je žao! To je odvratno i sramotno - napisao je jedan komentator. - Baš mi je žao što si morala s tim da se nosiš. To je tako bizarno - dodao je drugi.

Ova priča je navela i druge da podele svoje.

- Oh, i moja svekrva to radi. Uglavnom je veoma bučna i ima hronični kašalj, ali kad smo suprug i ja intimni, pretvori se u nindžu i uleti u sobu bez upozorenja. Kad počnemo brzo da se oblačimo, ona se uvek zasmeje i kaže: "Ne brinite, već sam sve to videla!" - istakla je druga korisnica portala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.