ERDOGANOVA ŽENA KUPOVALA KREME U BEOGRADU! Preparate za podmlađivanje PLAĆALA 100 EVRA! Napunila je kese
Napunila je kese, Foto: Beta

LEPA I NEGOVANA

ERDOGANOVA ŽENA KUPOVALA KREME U BEOGRADU! Preparate za podmlađivanje PLAĆALA 100 EVRA! Napunila je kese

Prva dama Turske je odabrala i da se u krem umeša ekstrakt srpske kamilice za umirenje kože, ali i žalfije, koja podmlađuje lice i briše bore

Objavljeno:

Nema žene koja ne želi da bude lepa i negovana. Posebno kada koža počinje da stari, pa se pribegava raznim antirid preparatima, ili receptima baka. Pa drage dame, ne morate da dajete pare na skupe kreme poznatih marki, sve što vam je potrebno imate i u Srbiji! Evo vam i dokaza: Emina Erdogan, žena turskog predsednika, tokom nedavne posete Srbiji kupila je nešto što vam je na dohvat ruke! Otišla je iz naše zemlje punih ruku, u njenom koferu nalazile su se i kreme, losioni, ulja i mnogi drugi preparati napravljeni od biljaka koje rastu u Srbiji a za to je potrošila samo 12.000 dinara!

Prva dama Turske tokom boravka u Beogradu "pobegla" je od protokola kako bi kupila "anti ejdž" kreme za podmlađivanje za koje je čula da ih koriste Srpkinje. Da Emina Erdogan veruje u kvalitet i delovanje ovih preparata potvrđuje činjenica da su na njeno insistiranje otišli u Institut "Dr Josif Pančić".

- Emina Erdogan je izuzetno prijatna žena, veoma negovanog lica i neverovatno je lep utisak ostavila na nas - kaže Ljiljana Basurović, šefica apoteke Insituta "Dr Josif Pančić".- Insistirala je da plati ono što je odabrala, koštalo je više od 12.000 dinara i dali smo joj fiskalni račun. Kada je završila sa kupovinom zadovoljno je protrljala ruke!

Tuga turskog predsednika kupila jeizmeđu ostalog i kremu od hibiskusa i semenki od grožđa za podmlađivanje lica, ricinusovo ulje za trepavice, losion za kosu od koprive, kapsule od matičnjaka i čajeve od lipe.

- Prijatno smo bili iznenađeni kada su nam rekli da je tražila da poseti Institut, a slučajno se desilo da smo je dočekale sve same žene - napominje Duška Sekulić iz Instituta.- Primile smo je u biblioteci, ali je institirala da vidi laboratoriju i kako izgleda proizvodnja. Ona je sa pažnjom sve razgleda i postavljala pitanja. Mleli smo pred njom laneno ulje za kreme za lepotu, a ona je pitala šta radimo sa ostatkom ulja? Kada smo joj rele da se koristi za đubrivo, pitala je zašto od njega ne mesimo hleb? Pitanje je potpuno na mestu, jer je laneno ulje odlično za rad creva.

Prva dama Turske je odabrala i da se u krem umeša ekstrakt srpske kamilice za umirenje kože, ali i žalfije, koja podmlađuje lice i briše bore.

- Sve je mirisala i isprobala na dlanu, a naročito se zainteresovala za "antiejdž" kremu za lice na bazi aronije - ističe Sekulićeva.- Pošto nije čula za aroniju pokazale smo joj kako izgleda i onda je tražila da kupi neke kreme.

Emina Erdogan je Institutu poklonila srebrni tanjir sa motivima lala koji se mogu videti na Plavoj džamiji u Istanbulu. Inače, osoblje Abasade Turske redovno kupuje čajeve i kreme najpozantijeg srpskog biljnog instituta, pa ih i šalju u Tursku. Tako je prva dama Turske imala priliku i ranije da ih proba i prezadovoljna odlučila da nastavi da ih koristi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.