DOJILA SAM DETE SVOJE DRUGARICE, NAKON TOGA ME SE ODREKLA! Ispovest žene šokirala internet, ovo je njeno OPRAVDANJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEZGODNA SITUACIJA

DOJILA SAM DETE SVOJE DRUGARICE, NAKON TOGA ME SE ODREKLA! Ispovest žene šokirala internet, ovo je njeno OPRAVDANJE

"Blokirala me na društvenim mrežama i pričala prijateljima grozne stvari o meni"

Objavljeno:

Neimenovana majka dvoje dece ispričala je na Reditu kako je njena prijateljica rodila bebu dve nedelje nakon nje i jedan dan ju je ona čuvala.

Kaže da je prijateljici to bilo prvo dete i mučila se pa joj je ona ponudila da će joj pričuvati bebu nekoliko sati kako bi ova malo predahnula i odmorila se.

- Dovela ga je i naša deca su bila zajedno. Njen sin ima zaista lošu probavu i ne može jesti regularnu formulu već samo majčino mleko ili posebnu formulu. Ona ga ne doji pa mu daje taj posebni pripravak. Pitala sam je je li donela sve potrebno, što je ona potvrdila i nakon toga je otišla - prisetila se ova majka.

Prvih nekoliko sati sve je bilo u najboljem redu. Ubrzo je njena beba postala gladna pa ju je dojila, a tada je glad osetio sin njene prijateljice, s kojom se zna desetak godina, no u torbi s njegovim stvarima bočice s posebnom formulom za njega nije bilo. Majka ju je zaboravila doneti.

Pokušala je nazvati prijateljicu, ali poziv je bio preusmeravan na glasovnu poruku. Poslala joj je SMS. Videla je da je prijateljica pročitala poruku, no nije joj odgovorila.

Počela ju je hvatati panika jer nije mogla ostaviti decu i odjuriti u trgovinu po ječju hranu. Pokušala je sa komšijama i prijateljima, ali nije išlo.

- Mi živimo na farmi, a najbliži komšija udaljen je kilometar i po od nas. Zvala sam supruga, no on nije zbog toga mogao otići s posla. Njena beba je do tog trenutka već jako plakala i vrištala toliko da sam strahovala da će se povrediti ili razboleti. Nisam imala izbora, uzela sam je i stavila dojiti - ispričala je.

foto: Profimedia

Njena prijateljica se vratila nakon tri i po sata.

- Pokušala sam ostati mirna, ali sam joj rekla da ne može tako ostaviti svoje dete nekome i ne javljati se na telefon niti ne odgovoriti na poruku jer se radilo o hitnom stanju, posebno što ona nije donela ni jednu bočicu hrane za svoje dete. Ispričala sam koliko joj se sin uzrujao i da sam bila toliko zabrinuta za njega da sam mu dala da doji. Poludela je na to, izgovorila mi neke grozne stvari i otišla - nastavila je ova majka.

- Blokirala me na društvenim mrežama i pričala prijateljima grozne stvari o meni, to mi je rekao jedan od njih - dodala je.

Njenu ispovest je na Reditu pročitalo puno ljudi, prikupila je više od 1000 komentara. Neki su pisali kako bi prijateljica trebala biti zahvalna što joj je nahranila dete, drugi da, ako joj se dojenje gadi, treba posetiti psihijatra. Neki su komentarisaali da je normalno nahraniti gladno dete 'jer, što ga je trebala pustiti da umre od gladi'.

Jedna majka je u komentarima priznala da i ona svoju bebu hrani formulom, no ne bi zamerila prijateljici ako bi dojila njeno dijete kada bi mu ona zaboravila uzeti pripravak, već bi joj bilo drago zbog toga, jer 'tako se treba ponašati prava prijateljica', prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.