MUŽ ME JE PREVARIO POSLE 3 GODINE! Nisam ga ostavila iz 1 TUŽNOG RAZLOGA!
Devojka, ilustracija, Foto: Printscreen

UFF

MUŽ ME JE PREVARIO POSLE 3 GODINE! Nisam ga ostavila iz 1 TUŽNOG RAZLOGA!

Ovo je zaista jako tužno!

Objavljeno:

- Muž me je prevario posle 3 godine braka, ali iako sam sve saznala nisam mu smela ništa reći da me ne ostavi na ulici bez dinara, priča u svojoj ispovesti devojka.

Prenosimo je u celosti:

- Jednu noć kada je došao pijan sačekala sam da zaspi, onda sam mu ukrala iz novčanika kreditnu karticu, a igrom slučaja našla sam pin kod u istoj pregradi na papiru.

- Brzo sam otišla u sobu i tiho spakovala stvari. Izašla sam iz kuće, pozvala taksi da dođe, rekao je da ne može da dođe pre 20 minuta. Zapalila sam cigaru da mi vreme brže prođe. Došao je taksi, ubacili smo kofer i rekla sam da me vozi do banke. Stigli smo kod banke, izašla sam kod bankomata, stavila karticu, ukucala "pin", a na računu je bilo 2.000 dinara. Pala sam u nesvest jer se tome nisam nadala. Podigla sam te pare da imam za taksi, rekla sam da me vozi na moju adresu, išla sam kući nazad.

- Kada sam ušla u kuću sve je bilo mračno i tiho, pazila sam da ne probudim muža. Vratila sam stvari na mesto, legla u krevet i počela da plačem jer Bog ne želi da me pogleda, završila je svoju ispovest očajna devojka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.