JUČE SAM NA GODIŠNJICI MATURE VIDEO NJU: Ono što se desilo zapamtiću zauvek
Tuga, Foto: Profimedia

loši izbori

JUČE SAM NA GODIŠNJICI MATURE VIDEO NJU: Ono što se desilo zapamtiću zauvek

Poučna priča

Objavljeno:

Na žalost, nije redak slučaj da ljudi u životu naprave mnoge pogrešne izbore, a čini se da da kasnije najteže padaju sve greške koje su donete u vezi sa ljubavi.

To potvrđuje i ispovest jednog čoveka, koji je na godišnici svoje srednjoškolske mature video staru ljubav. Ono što je tada osetio i shvati, pamtiće zauvek.

Ovo je njegova priča:

"Juče sam na desetogodišnjici mature video nju, nakon deset godina. I dalje je prelepa kao san.

Napustio sam naš grad, po završetku škole. Menadžer sam mercedesa za evropsko tržiste, uspeo sam u životu. I dok su svi nešto morali reći o sebi shvatio sam da su svi propali i nezadovoljni socijala život, bez fakulteta, neki su se i razveli.

Onda sam došao na red i umesto da se pohvalim uspehom, rekao sam “Imam ćerku zove se Slađana dobila je ime po devojci koju sam voleo, a nikada joj to nisam rekao, bio sam kukavica… Moja ćerka je moje jedino i najveće blago..”

Dobacila je, opasne su izgleda Slađane, neznajući da je ona ta.

Posao nisam ni spomenuo, samo sam rekao gde živim i radim. Jedva sam čekao da ona dođe na red da čujem sve. Želeo sam znati koliko dece ima, sa čim se bavi, a onda ...

Psihijatar, nije se nikad udala, nema decu, završila je dva fakulteta.. A ja sam se oženio mislći da će se udati za dečka sa kojim je bila u dugoj vezii.. I tako ona je sama, a ja u pogrešnom braku, a volim je.."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Ispovesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.