SVI JAJA PRŽIMO NA ULJU, ALI POSTOJI BOLJA ALTERNATIVA! Ovoga se nikada ne biste setili, a ODLIČNO JE!
Probajte novi način pravljenja prženih jaja, Foto: Shutterstock

TRIK U KUVANJU

SVI JAJA PRŽIMO NA ULJU, ALI POSTOJI BOLJA ALTERNATIVA! Ovoga se nikada ne biste setili, a ODLIČNO JE!

Potpuno su drugačijeg i lepšeg ukusa!

Objavljeno:

Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera.

Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.

Pre svega, u tiganj je potrebno da sipate gustu pavlaku za kuvanje.

Da, dobro ste pročitali.

Ono što je još zanimljivije jeste da jaja na oko počinjete da pravite u hladnom tiganju, piše Telegraf.

Kako se on postepeno zagreva tako će se sastojci pavlake razdvajati u puter i mleko koje će pomoći belancetu da se polako isprži, ne izgori i karmelizuje.

Jaja sa pavlakom za kuvanje su potpuno drugačijeg i lepšeg ukusa! Isprobajte ih već danas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.