K**VO, NISI MI TI MAMA: Sin je bio četiri dana kod svekrve, kada se vratio, zatekla sam PAKAO!
Baba, Foto: Profimedia

porodični problemi

K**VO, NISI MI TI MAMA: Sin je bio četiri dana kod svekrve, kada se vratio, zatekla sam PAKAO!

Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanje

Objavljeno: 09.10.2019. 20:13h
  • 1

Nije redak slučaj da između svekrve i snajke često ima nesuglasica, ipak, čini se da u tim neslaganjima jedna strana ponekad ume malo da pretera.

Primer za to je ispovest jedne majke, koja je svog šestogodišnjeg sina ostavila na nekoliko dana kod muževljevih roditelja. Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanje.

Ovo je njena ispovest:

Moj sin ima samo šest godina i bio je 4 dana kod bake i deke na selu jer su oni navalili da malo ostane kod njih jer oni svog unuka mnogo vole, a slabo ga viđaju.

I ajde, muž i ja smo dozvolili neka bude, ipak je on njihov unuk. Prošla su ta 4 dana i kada je došao, ulazi na vrata, ja onako sva srećna krenula da ga zagrilim, a on samo ode u svoju sobu i ništa ne reče, i ja kontam dete kao dete uželelo se svoje igračke pa ode da se igra.

Kada je bilo vreme večere ja ga zovem da jedemo, a on meni kaže:”Neću da dođem kod tebe, k*** jedna, ti nisi moja mama”. U prvom trenutku nisam verovala šta reče, ali dete je on ne zna ni šta to znači i pitam ga ko mu je to rekao, a on kaže da su baka i deda to rekli jer sam odvela njihovog sina u grad.

Ovo nije prvi puta da se mešaju u naš živo,t već je nekoliko puta pokušala da me uništi ali nije uspela, sada više nikako neće viđeti svog unuka, a sin neka joj ide ako želi, jer ja više neću!"

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Ispovesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media