NJIH SVI MRZE: Ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA su šampioni NERVIRANJA DRUGIH! Teraju po svome po svaku cenu!
Sersi Lanister je TV lik koju mnogi mrze, Foto: Printscreen

najomraženiji

NJIH SVI MRZE: Ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA su šampioni NERVIRANJA DRUGIH! Teraju po svome po svaku cenu!

Mrze sve koji su im se zamerili

Objavljeno:

Iako svaki horoskopski znak ima svoje negativne osobine, ova četiri su šampioni u tome da nerviraju druge.

Škorpija

U njihovom zakoniku svi su krivi dok ne dokažu da su nedužni. Sumnjičavi su i očekuju da će ih većina razočarati i izneveriti. Mrze sve koji su im se zamerili, ali i njihovu rodbinu i sunarodnike. Vrlo su osetljivi, ali nisu plačljivi, nego ljuti. Ako su povređeni, dugo će pamtiti zamerku dok ne smisle najbolji način za osvetu. U zrelim godinama dolaze do tačke na kojoj mrze sve žive. Zbog naopakog karaktera svi se sklanjaju od njega.

Jarac

Jarac je ubeđen da zna više od drugih o svim temama koje ga zanimaju pa jako zamera onima koji ga potcenjuje ili kritikuje. Budući da sebe doživljavaju kao pouzdane i požrtvovane, ne podnose ni one koji su nezahvalni. Mrze i sve koji su neodgovorni, neprecizni, nepromišljeni i razmetljivi. To znači da oko sebe imaju bezbroj meta za mržnju, a jedna od meta su i - oni sami.

Devica

Devica najpreciznije opaža nered, nemar, nelogičnost i nečistoću, pa u svakom trenutku nailazi na nešto što joj smeta i uzrujava. A ako je neko stalno izložen stresu, ne preostaje mu drugo nego da mrzi sve oko sebe, a i svi mrze njega. Pored toga, Device su uglavnom dobro informisane, pa besne kad su suočene s tuđim neznanjem. Srećom po okolinu, mržnja im nije ubistvena kao ona ratobornijih Škorpija, Jarčeva i Ovnova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/zena.blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.