KUPILA ĆERKI POKLON ZA ŠKOLU, ONA GA BACILA U SMEĆE! Majka je onda PRELOMILA - posle ovoga neće biti RAZMAŽENA
Odlučila da ćerku nauči lekciju, Foto: Facebook printscreen

LEKCIJA ZA DETE

KUPILA ĆERKI POKLON ZA ŠKOLU, ONA GA BACILA U SMEĆE! Majka je onda PRELOMILA - posle ovoga neće biti RAZMAŽENA

Šokirana majka na to je reagovala fantastično

Objavljeno:

Hali Hasel je srećna obišla tri radnje kako bi razveselila svoju 6-godišnju ćerku novom futrolom s LOL likovima.

Ali, umesto osmeha sreće, ćerka je na njen dar podivljala. Šokirana majka na to je reagovala fantastično - mirno je odlučila darovati tu futrolu siromašnom detetu, a ćerka će pribor za pisanje u školu nositi u vrećici. Željela je time da ćerku nauči važnu životnu lekciju koju će da pamti celog života.

Hali je na Facebooku objavila fotografije cele situacije te uz njih opisala kako se sve dogodilo:

Gospođica Presli danas je naučila tešku ljubavnu lekciju. Obišla sam tri različite radnje kako bih joj nabavila onu LOL pernicu za olovke koju vidite tamo dole. Kada sam je danas iznenadila njome (verovala sam da će biti presrećna), pogledala ju je, bacila u smeće i zalupila vratima spavaće sobe. Vikala je: 'To je glupo, svi u mom razredu to imaju... Ne želim to više!'

Ok, dakle, tog trenutka verovatno mi je izlazio dim iz ušiju i jako sam se trudila da ne izgubim kontrolu nad ovim detetom za koje toliko naporno radim kako bi nas finansijski osigurala i bila sigurna da uvek dobije šta joj treba. Ali, oduvek sam je učila da bude zahvalna i zna koliko je zapravo srećna, no, čini se da joj treba mali poziv na buđenje!!

Dakle, pre nego što sam potpuno podivljala nad svojim detetom, sama sebi sam ponavljala da se smirim. Rekla sam joj: 'U redu, dopusti mi da ti nabavim onu koju ćeš koristiti'... Vratila sam se sa novom pernicom, koja je zapravo zip vrećica. Na to je skroz izgubila razum. Odjednom je LOL pernica koju je malopre bacila u smeće bila dovoljno dobra, a zip vrećica bila je užasna... ali, bilo je prekasno za sve. Rekla sam joj da izvadi LOL pernicu iz smeća i da ćemo sutra pronaći dete i darovati mu tu pernicu. Ono dete čija mama i tata nemaju novca za školski pribor ili ćemo je darovati nekome ko mamu i tatu čak nema.

Objasnila sam joj da nema ekskluzivno pravo na posebne stvari i da uzima zdravo za gotovo činjenicu koliko je srećna u životu... Tako, sada će koristiti zip vrećicu i lično će nekom detetu pokloniti lepu fotrolu za olovke koja će mu biti od koristi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.