AKO STALNO VIDITE OVE ISTE BROJEVE, ANĐELI VAM ŠALJU PORUKU! Ali dobro pripazite ako vidite OVAJ BROJ
Brojevi nam se često ponavljaju, Foto: Profimedia

spiritualizam

AKO STALNO VIDITE OVE ISTE BROJEVE, ANĐELI VAM ŠALJU PORUKU! Ali dobro pripazite ako vidite OVAJ BROJ

Brojevi nose skrivene poruke

Objavljeno: 16.09.2019. 08:06h
  • 5

Svuda vas prate isti brojevi?

Uvek se budite u isto vreme? Svaki dan kad pogledate na sat brojke pokazuju 15:15?

Iako možda tome niste pridodavali preveliku pažnju, spiritualisti kažu da nam se tako obraćaju anđeli. To nije čista slučajnost, smatraju oni, to su poruke koje nam šalju oni koji paze na nas i kada toga nismo svesni.

Svako ima svog anđela čuvara koji nas prati na našem životnom putovanju i pritom koriste različite tehnike pomoću kojih pokušavaju komunicirati sa svojim štićenicima. Jedna od tih 'tehnika' su i brojevi koji nose skrivene poruke, a kroz koje možemo puno naučiti o sebi.

Anđeli ne komuniciraju rečima, oni koriste brojčane nizove koji su povezani sa specifičnim energetskim frekvencijama, a svaka od njih skriva mudrost koju bi oni kojima se obraćaju trebalo da znaju  primene u životu. Pomoću brojčanih nizova, aktiviraju kodove koji su potrebni da bi se vaša duša razvijala.

Ovo su neki od anđeoskih brojeva i poruke koje nose:

1 – Ako kroz dan oko sebe primećujete broj jedan trebate znati da se ovaj broj povezuje sa nezavisnošću i slobodom. Tako vam vaš anđeo čuvar poručuje da je sada idealno vreme da se pokrenete i možda napokon napravite taj korak prema promenama za koji možda mislite da niste spremni.

2 – Dvojka nosi poruku da u nekom segmentu vašeg života vlada zbrka. Možda trebate bolje sarađivati i pomagati drugima, ili prihvatiti pomoć koja vam se nudi. Vreme je da napravite korak unazad i razmislite kako biste mogli prevladati prepreke koje vas koče u napretku, bilo da je reč o poslu, ljubavi ili prijateljstvima.

111 - Kada ovi brojevi dolaze u nizovima, morate znati da vaš anđeo intenzivno misli na vas. To znači da ste sada u razdoblju života u kojem biste trebali usporiti i dozvoliti sebi da uzmete predah i nakon dugo vremena uživate u stvarima koje vas opuštaju i vesele. Ne budite prestrogi prema sebi, malo se razmazite.

222 - Ovaj niz brojki anđeli koriste kako bi nas podsetili da smo svi krhka ljudska bića, da ponekad skrenemo s puta, iskočimo iz šina te da je sada potrebno preduzeti neke korake kako bismo svoj život vratili u ravnotežu. Upravo je ravnoteža ono na čemu biste sada trebali raditi - bilo da je reč o balansiranju između posla i porodice ili posla i privatnog života te hobija koje ste možda zbog obaveza zanemarili.

333 – Ovaj broj javlja se kada radite sve kako treba. To je znak kojim vas anđeli žele podsetiti da ste na dobrom putu, ali i da ste mnogo snažniji nego što imate običaj misliti o sebi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media