BEBU JE STAVILA U BAZENČIĆ, A ONA JE POČELA DA VRIŠTI: Očajna majka sam ima VAŽNO UPOZORENJE za sve roditelje
Očajna majka, Foto: Printscreen

upozorenje

BEBU JE STAVILA U BAZENČIĆ, A ONA JE POČELA DA VRIŠTI: Očajna majka sam ima VAŽNO UPOZORENJE za sve roditelje

Čak i nešto bezazleno kao što je brčkanje u dečijem bazenčiću može da ima ozbiljne posledice

Objavljeno: 15.09.2019. 15:00h
  • 1

Sva deca vole leto, naročito zbog toga što mogu da se igraju napolju. Vi kao roditelji treba da pazite na opasnosti koje donose visoke temperature.

Čak i nešto bezazleno kao što je brčkanje u dečijem bazenčiću može da ima ozbiljne posledice, što je nažalost na svom detetu naučila Dominik Vudžer.

Sada ova majka pokušava da upozori druge roditelje. Bio je to jako topao dan u San Tan Veliju, Arizona. Temperature su bile preko 40 stepeni Celzijusa, a Dominik je odlučila da rashladi svog sina od 9 meseci u dečijem bazenčiću u dvorištu.

Stavila je svog sina u bazenčić i počela da ga puni vodom iz creva za dvorište. Dečak je počeo da vrišti čim ga je pogodio mlaz vode. Majka je mislila da plače jer je ljut, inače nije voleo da mu voda ide u lice.

Ipak, uskoro je shvatila da se radi o nečemu mnogo ozbiljnijem. Koža njenog sina je postala crvena i prekrivena mehurićima na mestu gde ga je pogodio mlaz vode.

Ispostavilo se da je voda u crevu bila zagrejana i njena temperatura je bila oko 65 stepeni Celzijusa. Majka je brzo odvela sina u bolnicu i tokom pregleda, doktori su joj rekli da je zadobio opekotine drugog stepena koje su zahvatale preko 30% njegovog tela.

Bonus video:

(Espreso.rs/Stil.kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media