ŠEF ME JE POZVAO U SVOJU KANCELARIJU: Morala sam da dam OTKAZ zbog onoga ŠTO MI JE URADIO!
Mobing na poslu, Foto: Profimedia

problemi na poslu

ŠEF ME JE POZVAO U SVOJU KANCELARIJU: Morala sam da dam OTKAZ zbog onoga ŠTO MI JE URADIO!

Potresne ispovesti radnika koje su šefovi maltretirali do besvesti:

Objavljeno:

Retko ko se može pohvaliti kako zaista voli svoga šefa jer je, eto, duša od čoveka i izvrstan profesionalac.

Zašto su nadređeni u većini slučajeva omraženi među kolegama? Situacije u kojima su se našli korisnici aplikacije Whisper tek su izuzeci koje potvrđuju pravilo. Možda, ako Bog da, neki šefovi dožive prosvetljenje pa se promene.

“U baru u kojem sam radila, oženjeni šef bi dolazio pijan i maltretirao osoblje. Dala sam otkaz usred smene i nikad se nisam osvrnula.”

“Šefica me ucenjivala zbog robe koju je ona ukrala iz radnje.”

“Šef me otpustio jer mu nisam htela biti ljubavnica. Ovo ne možete izmisliti.”

“Moj prvi šef bio je totalni rasista. Nakon što sam dao otkaz, prijavio sam ga i dobio je otkaz. Zaslužio je to više od ikoga.”

Plašenje i nedostatak empatije

“Povredio sam se na poslu i tražio naknadu za to. Moj šef pokušao je nagovoriti nadređenu osobu da me uplaši, a potom mi je poslao preteće e-mailove.”

“U kafiću na benzinskoj pumpi na kojoj sam radila, šef je uvek ostavljao hranu dok se ne bi pokvarila. Kad bih je sklonila s polica, prigovarao mi je. Žalila sam se regionalnom direktoru, ali on me ignorisao pa sam promenila posao.”

“Kad mi je član uže porodice umro, tražio sam slobodan dan kako bih otišao na sahranu. Šef mi je rekao da ne mogu jer je posao na prvom mestu. Dodao je da ću dobiti otkaz ako odem. Dao sam otkaz. Bio je čudovište.”

“Moj najgori šef bio je u poslednjem preduzeću za koje sam radila. Ponižavao me i pokušavao imati seksualne odnose sa mnom. Jako mi je drago što sam se sklonila od njega.”

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.