OVAJ DETALJ U KUĆI OTKRIVA KOLIKO STE BOGATI: Svi ovo stavljaju u sobu, A NE ZNAJU DA JE TO ODRAZ SIROMAŠTVA!
Dnevni boravak, Foto: Printscreen

OBRATITE PAŽNJU

OVAJ DETALJ U KUĆI OTKRIVA KOLIKO STE BOGATI: Svi ovo stavljaju u sobu, A NE ZNAJU DA JE TO ODRAZ SIROMAŠTVA!

Ekspert Vilijem Henson otkrio je kako postoji nekoliko predmeta u stanu koji odaju da ste bez prebijene pare

Objavljeno:

Ekspert Vilijem Henson otkrio je kako postoji nekoliko predmeta u stanu koji odaju da ste bez prebijene pare.

'Većina ljudi misli da je satenska posteljina, naročito crna, vrhunac luksuza, a zapravo je vrhunac neukusa. Posteljina treba da bude kvalitetna, od pamuka, lana ili mešavine oba. Svila i saten su za prostake i umišljene plejboj," kaže Henson, i na to nemamo šta da dodamo. A onda je proširio spisak:

PLIŠANI MEDVEDIĆI

Mislite da je baš slatko što i dalje čuvate svoje uspomene u vidu plišanih životinja? Henson se ne slaže, a kaže da je vrhunac neukusa kada neka od tih životinja u šapama drži srce, cveće i ljubavne izjave.

OGROMNA OGLEDALA

Ogromna ogledala na neuobičajenim mestima su vulgarna. Ona vrište da ste narcis, i ne samo to. Nije se još rodila osoba koja je postavila ogledala na plafon spavaće sobe, a koja zaista izgleda tako dobro kako misli da izgleda. Zapravo, što je veće ogledalo, to je obično osoba ružnija - tvrdi ovaj ekspert, piše magazin Žena.

NAMEŠTAJ OD STAKLA

''Održavanje takvog nameštaja je takva gnjavaža da o tome ne vredi ni razmisliti, a kamoli kupiti to. Uostalom, takav nameštaj je rezervisan samo za nižu klasu. Samo hrast ili mahagoni'', savetuje ekspert.

GOMILA JASTUKA

''Očigledno je da ste sebi jednom priuštili letovanje u Dubaiu pa ste puni utisaka. Da skratim priču, što više jastučića imate, to ste bedniji' - zaključio je on na kraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.