MOJ MUŽ JE INSISTIRAO DA ON DA IME ĆERKI! Kada sam saznala RAZLOG, shvatila sam da 6 godina živim u LAŽI!
Bračni par, Foto: Shutterstock

ŠOK

MOJ MUŽ JE INSISTIRAO DA ON DA IME ĆERKI! Kada sam saznala RAZLOG, shvatila sam da 6 godina živim u LAŽI!

Žena koja se nalazi u šestom mesecu trudnoće, ostavila je svog muža nakon što je saznala šokantnu istinu o njihovom braku!

Objavljeno:

Žena koja se nalazi u šestom mesecu trudnoće, ostavila je svog muža nakon što je saznala šokantnu istinu o njihovom braku.

Žena koja je želela ostati anonimna započinje svoju priču:

"Kad sam tek saznala da ću roditi ćerku, moj muž je rekao da se mora zvati Elena i nikako drugačije.

Ime mi se nije baš svidelo, pa sam ga pitala što mu je baš to ime tako značajno. Rekao je da se njegova tetka koja je poginula kad je bio mali tako zvala, a da ju je puno voleo.

- Prihvatila sam da nam se ćerka tako zove, iako mi je i dalje ime bilo glupo. Prekjuče dok sam sređivala sobu našla sam kutiju iza ormana. Kad se nisam šlogirala. Tu su bila pisamca, privesci i fotke mog dečka kad je imao 16-17 godina kako se ljubi s nekom devojkom.

Na poledjini svake je pisalo ‘Elena volim te najviše’, a na jednoj i njeno prezime. Pretražila sam je na fejsu i našla profil.

Udata je i ima sina, mali dečak od 3-4 godina, a ime mu je kao mom dečku. Šokirala sam se. Očigledno su se dogovorili da deci daju imena jedno po drugom. Spakovala sam se i juče se vratila kod mojih. I dalje sam u neverici sa kim sam bila u braku već 6 godina.”

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.