OVA DEVOJKA ŽELI DA SE UDA ZA SVOG BRATA I TO NIJE ONO NAJGORE! Njena ISPOVEST će vas ZAPREPASTITI!
Venčanje / Ilustracija, Foto: Profimedia

nesvakidašnja situacija

OVA DEVOJKA ŽELI DA SE UDA ZA SVOG BRATA I TO NIJE ONO NAJGORE! Njena ISPOVEST će vas ZAPREPASTITI!

Rešili su da srodstvo utvrde analizom krivi!

Objavljeno: 15:03h

Na duštvenim mrežama pojavila se bizarna ispovest jedne devojke, koja će se uskoro venčati za svog brata.

Naime, reč je o tome da su njih dvoje rođaci, četvrto ili peto koleno, ipak, rešili su da to definitivno utvrde analizom krivi. Kada su rezultati stigli, sazali su nešto potpuno neočekivano.

- S obzirom na to da smo ja i moj momak neka dalja rodbina, 4, 5 koleno kako se to kaže pre veridbe smo uradili nalaze krvi i svega ostalo da utvrdimo da se naša krv slučajno ne podudara, jer to ne bi bilo dobro za naše potomke.

Rezultati su pokazali da nismo u krvnom srodstvu, ali… ispostavilo se da je moj momak sterilan i da i onako nikada neće moći imati decu.

Veliki šok je to bio za nas oboje. Par dana nakon toga on je odlučio da otkažemo veridbe i da raskine sa mnom jer kako je govorio želi da sebi nađem nekog sposobnog muškarca, a ne invalida, a da će on sebi naći nešto poput njega.

Nisam mogla da vjerujem šta mi govori, a onda sam mu rekla…

VIDI “INVALIDU” IDUĆI VIKEND SE NEĆEMO VERITI, A JEDINI RAZOG JE ŠTO ĆEMO SE ODMA VENČATI… I NIKADA VIŠE DA NISI REKAO ZA SEBE DA SI NESPOSOBAN I INVALID!!!

Bio je zbunjen nije znao na prvu šta sam rekla, a kada je shvatio verujte da je zaplakao kao malo dete… ima 28 godina. U braku smo evo 3 godine.

Nije lako, sami znate kako je u našoj zemlji, ali nadamo se i svakodnevno borimo da se ostvarimo kao roditelji i da dodatno začinimo našu ljubav, naš srećan brak. Pomolite se za nas, ako nekada nađete vremena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.