MUŽ I ŽENA SU DOBILI REZULTATE TESTA DNK: Kad su saznali ISTINU, bili su ZAPREPAŠĆENI!
Bračni par / Ilustracija, Foto: Profimedia

šokirali se nakon saznanja

MUŽ I ŽENA SU DOBILI REZULTATE TESTA DNK: Kad su saznali ISTINU, bili su ZAPREPAŠĆENI!

Nisu mogli da veruju šta ih je snašlo

Objavljeno:

Mnogi odmah pomisle da bi DNK test mogao da im promeni život. Jedna žena se nedavno anonimnim pismom javila u podcastu Slate's Dragi Prudence, a napisala je koliko ju je zabrinuo rezultat suprugovog DNK testiranja nakon kojeg je saznala da joj je - rođak u prvom kolenu.

Očajna žena objasnila je da joj je to otkriće okrenulo život naglavačke, a nakon njega ne samo da zna da je u krvnom srodstvu sa bračnim partnerom, već je muči i sumnja da li je njena majka bila verna ocu.

- Suprug i ja odrasli smo u istom malom gradu. Imali smo dobar brak iz kog imamo i dvogodišnjeg sina. Za rođendan smo na poklon oboje dobili kućni DNK test - napisala je i dodala: "Da bar Bog nikad nije ni došao na ideju da se takve stvari proveravaju."

Ono što je DNK testiranje za koje je mislila da će biti zabava na proslavi suprugovog rođendana, nakon što je dobila rezultate pretvorilo se u pravu noćnu moru i porodičnu dramu.

- Vest da smo brat i sestra nas je baš potresla, a njega je još dodatno uznemirila jer su mu roditelji, kako je mislio, u srećnom braku već 30 godina, a majku oduvek gleda kao sveticu - stoji u pismu žene koja priznaje i kako nakon tog saznanja ona i suprug spavaju u odvojenim sobama, a udaljenost među njima počinje da utiče na njihovog sina.

I dok on odbija sa njom da razgovara o ovom bolnom i nesvakidašnjem otkriću, ona pokušava da shvati po kojoj liniji su u srodstvu.

- Svi ujaci su mi srećno oženjeni - mislila sam - napisala je i dodala: "Gledam u naše foto albume iz detinjstva i pokušavam da dokučim istinu.'

Iako u pismu nije izričito rekla, čini se da veruje da je svekrva imala aferu s jednim od njenih ujaka, nakon čega je svekrva rodila njenog supruga. Žena u pismu napominje da se ne može poveriti ni majci ili sestrama s kojima je bliska, te priznaje da ju je strah da ova tajna ne uništi sve što je imala sa mužem.

- Ovo je potpuno otrovalo moj brak, a bojim se da će potpuno uništiti naše porodice - objasnila je, dodajući i da se svekar rado hvali kako se oženio s prvom devojkom koju je ikad poljubio, misleći da je i on njoj bio prvi i jedini.

- Ovo će ga ubiti - zaključuje žena u pismu.

Voditelj podcast emisije Daniel Mallory Ortberg i njegov gost, književni agent Connor Goldsmith, složili su se da je za nju veći problem sada reakcija njenog supruga.

- Brat i sestra smo. Niste braća i sestre. Niste odrastali razmišljajući jedan o drugom i igrajući se zajedno - rekao je Connor i dodao kako na svetu postoje mesta gde je uobičajeno da se ljudi venčaju s nekim s kim su u krvnom srodstvu bliskom.

Inače, brak sklopljen između prvih rođaka zakonit je u otprilike pola saveznih država SAD-a. Druge pak države brak među rođacima dopuštaju samo u posebnim okolnostima.

- Ne vidim ništa strašno u tome da razotkrijete svekrvinu tajnu, osim naravno ako vaš suprug s tim nikako ne bi mogao da živi- rekao je Connor. Daniel je pak dodao kako bi njega, da je na mestu supruga, najviše mučilo to što je barem jedan od njegovih roditelja video kako mu se sin ženi za osobu za koju je znao da mu je verovatno sestričina, a nije ništa rekao.

Ipak, oboje su istakli da je po njima moguće kako njegov otac odavno zna za aferu.. Na kraju su bračnom paru predložili terapiju, a ako suprug to ne želi ona bi, smatraju, sama trebala da smisli kako dalje, prenosi Daily Mail.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata. hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.