BEBISITERKE SU REŠILE DA SE SKINU! Svoje POLUGOLE slike objavljuju na portalima za posao! NOVI TREND JE BIZARAN
Poprilično glupave ako misle da je to dobra fotografija za posao dadilje, Foto: Profimedia

u čemu je štos?

BEBISITERKE SU REŠILE DA SE SKINU! Svoje POLUGOLE slike objavljuju na portalima za posao! NOVI TREND JE BIZARAN

Iznenadila sam se koliko mladih devojka uz opis objavljuje izazovne fotografije

Objavljeno: 15:29h

S dolaskom jeseni i povratkom u normalan ritam života, ovih dana mnogi roditelji su u potrazi za dadiljama, odnosno bejbisiterkama koje će brinuti o njihovoj deci.

Na oglasima je danas vrlo slaba ponuda dadilja, tako da ste već tu u startu ograničeni. Postoje specijalizovani sajtovi na kojima, između ostalog, dadilje nude i svoje usluge. Ali, mnogi roditelji su uočili jedan 'simpatičan' detalj koji je mnoge i iznenadio. Na takvim sajtovima dadilje mogu objaviti i svoju fotografiju uz opis kako bi roditelji odmah stekli utisak potencijalne osobe koja bi mogla čuvati njihovu decu.

Simpatično ali mnoge mlade devojake nisu shvatile poentu pa tako objavljuju selfije s napućenim usnama, u izazovnim pozama, u večernjim haljinama, a čak smo pronašli i jednu koja je objavila i fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom.

- Iznenadila sam se koliko mladih devojka uz opis objavljuje izazovne fotografije, selfije, fotografije na kojima poziraju kao da se takmiče za miss, a ne za posao čuvana dece. Takve odmah sklanjam iz izbora, ne zato što smatram da to ne bi trebale raditi, u slobodno vreme neka rade šta im je volja, ali su poprilično glupave ako misle da je to dobra fotografija za posao dadilje - rekla je mama Kristina, dodavši da s takvim fotografijama šalju pogrešnu poruku kao da planiraju da čuvaju očeve, a ne decu.

BONUS VIDEO:

Neverovatno: Đacima iz Gonja ambulanta zamenila učionicu

(Espreso.co.rs/100posto)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.