MLADINA MAMA OBUKLA PROVIDNI KOMBINEZON, PA SE OD ALKOHOLA POMOKRILA: Najgnusnije priče sa venčanja
Ljudi ispričali lude priče sa svadbi (ilustracija), Foto: AP

ludilo

MLADINA MAMA OBUKLA PROVIDNI KOMBINEZON, PA SE OD ALKOHOLA POMOKRILA: Najgnusnije priče sa venčanja

Najviše su se istaknule priče koje uključuju majke mladenaca

Objavljeno:

Na Mamsnetu, anonimna je žena ispričala kako je je mlada odlučila da zapeva i upropastila svoje venčanje.

Naime, ona ne zna da peva, a mužu nije rekla kako u planu ima da uzme 'mikrofon u svoje ruke'. Svojom pričom je ohrabrila druge da podile svoje 'neobične' doživljaje s venčanja.

- Bio sam na venčanju na kojem je DJ pustio pogrešnu pesmu za prvi ples mladenaca. Umesto pesme grupe U2 koju su tražili, DJ je pustio 'I still haven't found what I'm looking for' (Još uvek nisam pronašao ono što tražim) - napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao da nije bio na navedenom venčanju, ali da je video snimak u kojem gost peva 'Can You Feel the Love Tonight' na svadbenom doručku, a svima ostalima je bilo vidno neprijatno.

foto: Profimedia

Ali, najviše su se istaknule priče koje uključuju majke mladenaca.

- Svekrva je nosila beli kratki kombinezon kroz koji se jasno moglo da se vidi da ne nosi gaćice, ali i da 'tamo dole' nosi 'prirodnu frizuru' - napisala je jedna korisnica.

Druga je dodala da je bila na venčanju na kojem se mladina majka toliko napila da se pomokrila u gaće, a rođak ju je morao skinuti i odneti u krevet.

Neki su dodali i da je najgore što možete učiniti na tuđem venčanju, najaviti da ste se verili.

- Jedna je deveruša rekla da se verila i pitala mladu da joj bude kuma na venčanju, a onda je mlada najavila da je trudna - napisala je.

Oglasila se i jedna mladea s istim problemom. Rekla je da je par objavio da su se verili na njenom venčanju, a da je ona veselo to ignorisala i čestitala im sledeći dan, piše Daily Mail.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.