OTKAZAO JE SVADBU DAN RANIJE I REKAO VERENICI: Razlog joj je slomio srce, a onda je došlo do VELIKOG PREOKRETA
Muškarac / Ilustracija, Foto: Printscreen

ispovest

OTKAZAO JE SVADBU DAN RANIJE I REKAO VERENICI: Razlog joj je slomio srce, a onda je došlo do VELIKOG PREOKRETA

Nije im bilo lako

Objavljeno:

"Pošto sam se dugo osećao loše otišao sam na privatnu kliniku i uradio detaljne analize i dan pre mog venčanja pozvali su me hitno da dođem.

I tada su mi rekli da imam opaku bolest i da mi nije ostalo još puno vremena, prosto sam bio u neverici i nisam znao šta da kažem svojoj verenici.

Ali smogao sam snage i sve sam joj ispričao, a rekao da ne želim da se venčamo jer neću da ona pati zbog toga, ali samo mi je rekla da se nacrtam na venčanju pa makar to poslednje bilo ali da hoće da bude moja supruga.

I tako je i bilo venčali smo se, dok su svi ljudi u sali slavili nas dvoje smo bili na terasi i plakali kao deca pitajući se zašto nam ovo zivot radi jer smo do pre par dana bili presrećni.

Ali koliko god bilo teško ona je bila uz mene i tešila me govoreći kako će sve biti u redu i da ona ne veruje u to što su lekari rekli.

I verujte posle par dana stiže meni koverta s klinike kako su oni pogrešili i pogrešne nalaze mi pročitali, tj. da su me zamenili s nekom osobom istog imena.

Koliko sam bio ljut na njih zbog te greške opet sam bio neizmerno srećan jer mi se život ne gasi i nastavljam da živim sa svojom suprugom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Ispovesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.