U PREDSOBLJU JAKNE KAČITE NA ČIVILUK, A CIPELE I PATIKE VAM STOJE NA OVOM MESTU? Zato vam ni ne ide u ŽIVOTU
Sandra Drinčić, Foto: Profimedia

saveti

U PREDSOBLJU JAKNE KAČITE NA ČIVILUK, A CIPELE I PATIKE VAM STOJE NA OVOM MESTU? Zato vam ni ne ide u ŽIVOTU

U alternativnoj medicini bolesti nastaju zbog energetskih blokada unutar meridijana

Objavljeno:

Tok energije u domu predstavlja tok života onih koji žive u njemu, tvrdi Sandra Drinčić, diplomirani feng shui stručnjak i vlasnica Feng Shui instituta. Ona kaže da već sa ulaznih vrata može da se “pročita” stanje i kvalitet života onih koji tu žive.

- Kad uđete u nečiji dom, otvorite vrata, zakoračite dva koraka, prvo ispred sebe vidite zid na kojem je čiviluk. Na tom čiviluku stoji okačenih par jakni, a ispod, na podu je nekoliko pari cipela. Šta mislite, da li ti ukućani imaju ostvarene svoje ciljeve, da li se muče, da li imaju svakodnevna ograničenja, da li je neko od njih sklon hroničnom kašlju? Ja kažem DA, jer čitam prostor. To je dom koji nema energije. Kad energija uđe u prostor I stane na tom mestu gde i čovek, ispred tog zida, istog momenta nastaje energetska blokada- objašnjava Sandra.

foto: Printscreen

Energetske blokade

U alternativnoj medicini bolesti nastaju zbog energetskih blokada unutar meridijana. Te blokade nastaju lošom ishranom, lošim ophođenjem prema svom telu, zadržavanjem loših emocija unutar sebe, fizičkom neaktivnošću. Sandra Drinčić kaže da je kod takvih osoba najvažnije uraditi detoksikaciju, pa tek onda neki od sistema lečenja. Isto važi i za dom gde se prvo otkrivaju blokade, uzrok problema, pa se tek onda energiji omogućava da neometano teče, a nakon čega život ukućana postaje prosperitetan.

Qi Gong vežbama se usklađuje rad endokrinih žlezda koje su točak zdravlja. Sandra Drinčić kaže da ove vežbe može da radi svaka osoba ali pod uslovom da je redovna u tome i da vodi računa o ishrani.

-Qi Gong omogućava nakon petnaest dana intezivnog vežbanja da se osoba oseća kao preporođena. Učenici na Feng Shui Institutu imaju obavezne vežbe Qi Gonga jer moraju sve promene i energetske tokove prvo da osete na sebi- otkriva Sandra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.