Svi će vam zavideti na receptu: Čuvena terjaki piletina na ražnjićima (RECEPT) (VIDEO)

UKUSNO, ZDRAVO I LAGANO

Svi će vam zavideti na receptu: Čuvena terjaki piletina na ražnjićima (RECEPT) (VIDEO)

Put do muškog srca vodi preko stomaka, a ako mu spremite ovo jelo opet će se zaljubiti u vas. Uživajte u slasnim i sočnim zalogajima, i uvek ih podelite sa voljenim osobama
Objavljeno:

Ovo jelo će opiti sva vaša čula, i spremaćete ga zaista često. Ovaj recept se brzo i jednostavno sprema, a svi će misliti da ste sate proveli u kuhinji spremajući ga. Topi se u ustima: Mini čizkejk sa aromatičnim višnjama (RECEPT) (VIDEO) Sastojci: 200 ml soja sosa 150 ml meda 60 ml pirinčanog sirćeta 1 čen belog luka 1 kašika mlevenog đumbira Crni biber 300 g pilećeg filea Prste da poližeš: Čuveni kobler od borovnica sa sladoledom (RECEPT) (VIDEO)

Print Screen You Tube
Priprema: Pomešajte dobro sve sastojke u činiji. Piletinu iseckajte na kockice pa ubacite u sos. Ostavite da odstoji, pa kad se upije sos nabodite komadiće piletine na štapiće, i pecite na 200 stepeni oko 20 minuta, dok ne porumene. U preostali sos dodajte dve kašike gustiba oili skroba, i kuvajte dok se malo ne zgusne. Tim sosom prelijte piletinu. Za detaljnija upsutstva pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.