NJENA FORMULA ZA USPEH JE ORGAZAM: Doživim ih 10 dnevno i zbog toga uspevam da postignem sve!
Venus O Hara, Foto: Printscreen

otkrila

NJENA FORMULA ZA USPEH JE ORGAZAM: Doživim ih 10 dnevno i zbog toga uspevam da postignem sve!

Rodom je iz Mančestera, Venus živi u Barseloni, a od 2014. godine dosad isprobala je više od 500 raznih seksualnih igračaka

Objavljeno: 09:17h

Venus o' Hara je glumica koja koristi tehniku "seksualne transmutacije" koja uključuje korištenje seksualne energije da bi, kako tvrdi, postigla više ciljeve.

Rodom je iz Mančestera, Venus živi u Barseloni, a od 2014. godine dosad isprobala je više od 500 raznih seksualnih igračaka, piše Daily Star.

Sada je odlučna da pomogne drugim ženama da iskoriste samopouzdanje kako bi svoje planove pretvorile u stvarnost. Tvrdi da joj je snaga orgazama - kojih doživi 10 puta dnevno- pomogla u postizanju ciljeva. "Vodim orgazmički način života. Svaki dan je vrhunac, kaže Venus.

"Pročitavši knjigu Napoleona Hilla 'Think and grow rich', otkrila sam seksualnu transmutaciju, što je proces pretvaranja seksualne energije u viši cilj.

Seksualna energija je najkorisnija energija koju možete imati. Dosad je bila potisnuta zbog religije i degradirana kroz porniće, što nam nije pomoglo da to konstruktivno koristimo", objasnila je i dala primer kako tu energiju koristi u svakodnevnom životu.

"Na primer, ako nešto želim, zamišljam kako to izgleda i da tu želju ojačam, stimulišem se. Stvarno razmišljam o nameri. Svaki dan mi treba 45 minuta i to mi je potpuno promenilo život. Pišem popis svega što želim. Stvaram afirmacije i sve stvari koje želim se ostvaruju. Mišljenje je jako važno kada je u pitanju uspeh.

Takođe, Venus je istakla mnoge prednosti orgazma: "Orgazam ima toliko koristi. Isti je kao i pola paracetamola. Koristim ga za olakšavanje grčeva tokom menstruacije, kao olakšanje nesanice".

Iako voli seks, Venus kaže da nije promiskuitetna. "Navođene smo da verujemo da su muškarci oni s visokim libidom, ali to nije istina. Klitoris ima 8000 živčanih završetaka. To je jedini seksualni organ dizajniran samo za zadovoljstvo. Oduvek sam seksualna osoba, ali nisam promiskuitetna. Volim kvalitetan seks s nekim, ali ne događa se često", pojašnjava.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.