MOJA DRUGARICA SPAVALA JE S MOJIM BIVŠIM VERENIKOM! Osvetila sam joj se čim je došla kod ginekologa, ISPAO JE HAOS
Prevara u vezi, Foto: Profimedia

neprijatna situacija

MOJA DRUGARICA SPAVALA JE S MOJIM BIVŠIM VERENIKOM! Osvetila sam joj se čim je došla kod ginekologa, ISPAO JE HAOS

Medicinska sestra je odlučila da se osveti bivšoj prijateljici tako što ju je optužila da ima gonoreju

Objavljeno:

Koliko ljudska osveta može daleko da ide i traje, svedoči iskustvo jedne medicinske sestre. Izrevoltirana postupcima bivše drugarice i verenika, odlučila je da im priredi neprijatno iznenađenje.

Naime, na društvenim mrežama je osvanula ispovest medicinske sestre, ginekološe poliklinike, i situacije koju je ona lično prouzrokovala.

"Radim kao medicinska sestra u ginekološkoj poliklinici. Prošle nedelje jedna moja bivša drugarica sa svojim verenikom je dolazila na pregled. Nekada smo se baš družile, al smo prestale da se družimo jer sam saznala da je spavala sa mojim tadašnjim verenikom. Mrzim je, bukvalno i "slučajno", bolje reći namerno sam pred njenim verenikom spomenula kako je imala polne bolesti i pitala sam je pred njim da li se izlečila od gonoreje iako sam u kartonu mogla da vidim da jeste.

Njen dečko je tada izgledao baš zgroženo jer verovatno nije ništa od toga znao, a ona se na to zacrvenela i odbrusila mi da gledam svoja posla. Koliko ju je to pogodilo kasnije je zvala kliniku da se žali na mene.

Nije ništa postigla, ja i dalje imam posao, a ona verenika verujem da neće imati još dugo."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Biljekaolijek)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.