MAJKA JE SVAKI DAN U BOLNICI JER JOJ SIN BOLUJE OD RAKA: Kada je došla kući, zatekla je OKRUTNU PORUKU KOMŠINICE
Ilustracija, Foto: Profimedia

KOMŠIJE IZ PAKLA

MAJKA JE SVAKI DAN U BOLNICI JER JOJ SIN BOLUJE OD RAKA: Kada je došla kući, zatekla je OKRUTNU PORUKU KOMŠINICE

Šokirana majka poruku je podelila na Fejsbuku uz komentar

Objavljeno:

Maleni Džaksen iz SAD-a ima svega tri godine, a život mu je već pokazao koliko može biti okrutan.

Dečak je rođen autističan i neverbalan, a nedavno su mu lekari dijagnostikovali neuroblastom, redak oblik karcinoma koji se formira u živčanom tkivu.

Njegova majka Ragland Randa pokušava da ostane optimistična jer ima ukupno petero malene dece o kojima treba brinuti. Priznaje da ne stigne obaviti sve poslove u kući i oko nje, ali njene komšije nemaju nimalo razumevanja, a niti saosećanja.

Pokazali su to kada su joj u poštanski sandučić stavili poruku 'da bi trebalo da se više potrudi'.

Pismo joj je ubacio neko od suseda koji se nije predstavio, a napisao je da joj je dvorište neuredno i zamolio da se potrudi malo više i uredi okućnicu jer ovako 'smanjuje tržišnu vrednost njihovih domova'.

foto: Facebook printscreen

- Komšinice, molim te pronađi ponosa i dovedi u red eksterijer svoje kuće. To utiče na tržišnu vrednost naših domova. Ko želi kupiti kuću blizu vas i svaki dan to gledati? Uređivanje okućnice ne zahteva baš toliko truda, a sve što trebaš je pokazati da ti je stalo. Možeš ti i bolje - stajalo je u poruci.

Šokirana majka poruku je podelila na Fejsbuku uz komentar.

- Naši se životi sastoje od poseta lekarima i pregleda u klinici, usledile su hemoterapije, transplantacija i operacije. Moj sin se doslovce borio za život. Bio je hospitaliziran više od 20 puta, imao je preko sedam operacije. On je zaista najhrabrija osoba koju poznajem - napisala je.

- Neverovatno je koliko stvari poput ove mogu promeniti čoveka. Možda vlasnik ove poruke može videti ovo što sam napisala, a možda i ne. Ali, u bilo kojem slučaju osećam da će nekoga dirnuti i to je dovoljno samo po sebi - dodala je, a prenosi Mirror.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.