Budite li se svake noći u isto vreme? Nosite veliku tugu i bol, odmah kod lekara!

sve je povezano

Budite li se svake noći u isto vreme? Nosite veliku tugu i bol, odmah kod lekara!

Ukoliko se noću konstantno budite u isto vreme to bi moglo da ukazuje na neke opasnije probleme koji se kriju u vašem organizmu
Objavljeno: 10:20h

Naše duhovno blagostanje i fizičko zdravlje su i te kako povezani. Tradicionalne kineske lekovite metode obraćaju pažnju na obrasce postavljanja energije i njenog kretanja u različitim delovima tela u različito vreme. Hoćete povišicu? Ovo je pravi način da je tražite, i da je dobijete (GIF) Unutar ciklusa od 24 časa telo daje različite energije različitim organima. Ukoliko se konstantno budite u isto vreme, to bi moglo da znači da su neke energije blokirane ili pogrešno usmerene. To narušava našu prirodnu ravnotežu i ciklus. Vašim organima je potrebna energija da bi se iscelili i funkcionisali.

Ovde je popis koji objašnjava povezanost vremena i organa u telu. Mnoge od tih blokada treba posmatrati i fizički i emocionalno. Trebali biste i razmisliti šta ste i kada jeli, jer to može biti razlog vaših simptoma. 3 poteza kojima možete da manipulišete svim ljudima oko vas (GIF) 21:00 – 23:00 sata To je prosečno vreme kada većina ljudi pokušava da zaspi. Ovo je vreme kada se naš endokrini sastav rebalansira i puni enzimima. Endokrini sastav upravlja hormonima i metabolizmom. Ukoliko imate problema sa spavanjem u ovom trenutku, možda ste zaglavili u modu "bori se ili beži". Još uvek ste psihički zaglavljeni u događajima proteklog dana ili se već pripremate za sutrašnje izazove. Ponavljajte pozitivne mantre i oslobodite se formacija koje vam uzrokuju napetost. Ukoliko se ne hranite ispravno ili prekasno jedete, to može dovesti do blokade.
Da li znate, ko je ova zelena dama i zašto je toliko poznata? (VIDEO) 23:00 – 1:00 sat Ako se često budite u ovom trenutku to može biti zbog zameranja koje nosite u sebi. Ovo je vreme u ciklusu od 24 časa kada se yin energija pretvara u yang. Yang energija je vrlo aktivna, a telo tu energiju treba da sačuva za sledeći dan. Pojačajte ljubav i poštovanje prema sebi, dajte sve od sebe da se smirite i čuvajte energiju. Ovo je vreme kada žučni mehur razbija masti. Možda unosite previše nezdravih masti ili ulja.
01:00 – 3:00 sata Ovo je ključno vreme za detoksikaciju tela i proces obnavljanja. Vaša jetra ispušta toksine i stvara svežu krv. Buđenje u to vreme ukazuje na ljutnju, frustraciju i negativne formacije. Ukoliko se ne rešavate ovih duhovnih toksina, vaša "duhovna jetra" pokušava da skrene pažnju na ove probleme. 03:00 – 5:00 sati Ovo je vreme kada se vaša pluća oporavljaju i pune vaše telo kiseonikom. Proverite je li vam dovoljno toplo kako bi olakšali rad telesnih funkcija. Ako se probudite tokom tog vremena, probajte da uradite vežbe disanja. Problemi s plućima često se odnose na bol i tugu.
05:00 – 7:00 sati Svi toksini koji su ispušteni i razgrađeni tokom noći odlaze iz sastava. Debelo crevo je aktivno tokom tog vremena. Loša prehrana ili prekasno konzumiranje hrane može dovesti do problema koji će vas probuditi u ovom trenutku. (Espreso.co.rs/ ekskluziva.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.