KAKVA SRAMOTA! SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD ROĐAKE: Kada je stigao na adresu, svi su zanemeli od ŠOKA!
Paket, Foto: Printscreen

bila je u šoku

KAKVA SRAMOTA! SRPKINJA DOBILA POKLON IZ AMERIKE OD ROĐAKE: Kada je stigao na adresu, svi su zanemeli od ŠOKA!

Zbog male vrednosti nestalih stvari (oko 1.000 dinara), kako kaže, nije htela da se „bakće“ i prijavljuje slučaj

Objavljeno:

Božićni i rođendanski poklon koji je Karolina Kastelani poslala iz Njujorka svojoj bratanici u Stari Bečej, prema njenim rečima, stigao je bez stvari koje je spakovala!

Na svom Fejsbuk profilu Karolina Kastelani se požalila da je u Srbiju poslala paket u kom su bili odeća, obuća, igračke i slatkiši namenjeni bratanici povodom Božića i rođendana. Prema njenim rečima, kutija je vidno otvorena i ponovo prelepljena žutom poštanskom trakom, a neki darovi koje je spakovala nisu bili u njoj.

– Srećom, ukradene su samo tri stvari iz paketa, jer sam ostale spakovala prvo u kompresovane vakuumske kese iz kojih vazduh može da se izvuče samo usisivačem. Pored te kese bile su cipele u koje sam ubacila po jedno kinder jaje i još dva kinder jajeta, koja su nestala. Tu je bila i igračka koje takođe nema – objašnjava Karolina.

– Ne radi se uopšte o vrednosti ukradenih stvari, nego u principu. Kakav čovek moraš da budeš da ukradeš nešto namenjeno detetu od dve godine, koje je pritom bolesno – pita se Karolina.

Zbog male vrednosti nestalih stvari (oko 1.000 dinara), kako kaže, nije htela da se „bakće“ i prijavljuje slučaj. Iz Pošta Srbije potvrdili su njenu tvrdnju. „Nismo dobili nikakvu prijavu za paket iz međunarodnog saobraćaja iz Amerike, ni pismeno ni usmeno“ – kažu iz ovog preduzeća dodajući da apeluju na sve građane da se, ukoliko imaju nekih primedbi, klijenti obrate direktno njima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.