RAZLOG ĆE VAS ZAPANJITI! Nikako nemojte držati SLIKE UMRLIH U KUĆI!
Slike pokojnika ne smeju da vise na zidu, da budu u ramu ili na stolu. Dakle, ne smeju da budu na vidiku, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

RAZLOG ĆE VAS ZAPANJITI! Nikako nemojte držati SLIKE UMRLIH U KUĆI!

Slike pokojnika ne smeju da vise na zidu, da budu u ramu ili na stolu ...

Objavljeno: 22.07.2019. 21:11h

Ko ne drži u svojoj kući slike preminulih rođaka ili prijatelja? Svi ih imamo. Pitamo se, šta je problem u vezi sa tim? U principu, možete da ih držite u kući, ali samo ukoliko poštujete određena pravila.

CUkoliko je osoba preminula, slike je i dalje drže povezanom sa svetom živih. Iz tog razloga, savetuju da se slede sledeća pravila:

1. Slike pokojnika ne smeju da vise na zidu, da budu u ramu ili na stolu. Dakle, ne smeju da budu na vidiku.

Veruje se da, ukoliko se ovaj savet ignoriše, slika uzima energiju živih ljudi. Ukoliko se fotografije čuvaju u albumu, a vi ih povremeno pogledate sa nostalgijom, sve će biti u redu. Međutim, ako su vam stalno na vidiku, navodno mogu da prouzrokuju postepeno pogoršanje fizičkog i emotivnog stanja.

2. Fotografije mrtvih bi trebalo držati odvojene od fotografija živih. Odvojite poseban album za slike preminulih, gde ćete takođe držati i slike gde su pomešani živi i mrtvi.

Neki čak preporučuju sečenje ovakvih slika, kako bi se odvojila energija živih od energije mrtvih. Takođe, slike pokojnika navodno treba držati u albumima crne boje ili pak u crnoj kesi. Takođe, savetuju da se slike umrlih gledaju samo u danima koji su predviđeni za prisećanje na mrtve.

Šta mislite o ovim razlozima? Da li verujete u to? Napišite svoje mišljenje u komentarima.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media