SVE JE BILO LAKŠE UZ PARE! Uživala je da bude sponzoruša, onda je sa 40 godina shvatila nešto što ju je PRESTRAVILO
Sponzoruša, ilustracija, Foto: Profimedia

pokajala se...

SVE JE BILO LAKŠE UZ PARE! Uživala je da bude sponzoruša, onda je sa 40 godina shvatila nešto što ju je PRESTRAVILO

Ona je imala studentski kredit, toster i dve mačke. Odlučila je da se uda za njega!

Objavljeno: 18.07.2019. 22:45h
  • 1

Šenon Pejdž je bila u ranim dvadesetim kada je upoznala muškarca 17 godina starijeg i mnogo bogatijeg od nje. Imao je veliku kuću, dobar auto i unosno poslovno partnerstvo.

Ona je imala studentski kredit, toster i dve mačke. Odlučila je da se uda za njega.

- Moj život je bio u haosu kada sam ga srela. Bio je odrastao, stabilan i mogao je da brine o meni - rekla je ona.

Šenon je priznala da je novac sve učinio lakšim. I dalje pamti osećaj kada je prvi put otišla u market i shvatila da može da stavi u kolica sve što poželi.

To je bio tek početak. Počela je da besomučno kupuje odeću, obuću i nakit, a vreme je provodila u tržnim centrima i skupim salonima.

- Prešla sam na kraće radno vreme na njegov predlog i uvek sam bila kući kada se on vrati sa posla. Bilo je lako prepustiti se njegovim zahtevima. Stalno smo putovali i uživala sam da budem sponzoruša i njegov "trofej" - objasnila je Šenon.

Sve se promenilo kada je ušla u novu deceniju života.

Muž ju je ohrabrio da piše i počela je polako da pronalazi svoj glas. Međutim, nikako mu se nije dopadao njen izbor da piše o fantastici.

Dok je tražila sebe, shvatila je da nije srećna. Nije imala prijatelje koji nisu njegovi, putovala je na mesta koja su bila vezana za njegov posao, nosila je odeću koju je on voleo. Bila je izgubljena i nesigurna i shvatila je da se desilo upravo ono na šta ju je psihoterapeut upozorio deceniju ranije - pored njega je preskočila svoje 30-te godine i potpuno se prilagodila njegovom životnom dobu.

- Shvatila sam strašnu istinu. Nisam znala ko sam. Pokušala sam da odrastem, a usput sam počela da potkopavam svoj brak. Konačno sam prekinula nedugo nakon 40-og rođendana. Morala sam da skočim sa litice, u vatru - objasnila je Šenon.

Početi život iznova bilo je zastrašujuće, ali i vredno truda. Dala je otkaz i postala slobodni umetnik, izgradila je nova prijateljstva, posetila je mesta o kojima je oduvek sanjala, počela da se bavi baštovanstvom i da piše o vešticama i magiji.

- Udala sam se ponovo za čoveka koji je moj partner, a ne moj šef. Sada sam sama svoj trofej - zaključila je Šenon.

Bonus video:

(Espreso.rs / Business Insider)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media