PREVARILA ME JE SA DRUGIM MUŠKARCEM, ALI NE MOGU DA JE NAPUSTIM: Pismo puno PATNJE očajnog muža!
Prevara / Ilustracija, Foto: Profimedia

TREBA MU SAVET

PREVARILA ME JE SA DRUGIM MUŠKARCEM, ALI NE MOGU DA JE NAPUSTIM: Pismo puno PATNJE očajnog muža!

Nakon što je slučajno otkrio da ga je žena prevarila više ne može da joj veruje. Ne želi da je ostavi, ali jednako tako i ne može da živi s njom, a za savet je pitao terapeuta

Objavljeno:

Jedan muškarac je sasvim slučajno otkrio da ga njegova žena vara. Obećala mu je da se više neće ponoviti, ali on joj ne veruje. Za savet je pitao Deidre, terapeutkinju s portala The Sun. "Imam 41 godinu, a moja žena će uskoro napuniti 40 i ima sina iz prošle veze. Ona i ja nemamo dece, ali sam mislio da smo bez obzira na to srećni."

Počeo je da primećuje kako mu žena sve kasnije dolazi kući s posla pa joj je jednom prilikom pogledao mobilni i pronašao zanimljivu poruku.

"Video sam da se dopisuje s kolegom i dalo se naslutiti da će uskoro imati seksualne odnose. Pitao sam je o tome i priznala je da me prevarila, ali je rekla da se neće ponoviti i molila me za oprost. Sada joj više ne verujem. Osjećam se kao da je ne mogu ostaviti, ali jednako tako i ne mogu živeti s njom."

Deidre mu je savetovala: "Oboje morate da otkrijete razlog zašto je došlo do prevare. Ako zajedničkim snagama radite na boljem braku, s vremenom ćete i steći poverenje. Postoje li možda neki problemi koje još niste rešili? Možda želite da pričate o sopstvenoj deci?"

BONUS VIDEO:

TRESNUO GLAVOM O POD, A ČEP NIJE NI PIPNUO! Sa satarom u rukama deka pokušao da izvede globalni izazov! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.