U KUHINJI VAM SMRDI, A NE ZNATE ODAKLE? Pripremite želudac, čeka vas ovakav prizor u SAKRIVENOM DELU ZAMRZIVAČA!
Buđ u zamrzivaču, Foto: Printscreen / Facebook

leglo zaraze

U KUHINJI VAM SMRDI, A NE ZNATE ODAKLE? Pripremite želudac, čeka vas ovakav prizor u SAKRIVENOM DELU ZAMRZIVAČA!

Ispostavilo se kako mnogi nisu znali za ovaj izvor prljavštine i smrada

Objavljeno:

Ova žena dugo nije mogla da shvati odakle se tačno širi neugodan miris u njenoj kuhinji. Sve je izgledalo čisto, a onda je uočila horor koji se skrivao u zamrzivaču. Tačnije, ispod hladnjaka. Charlotte Ann iz Nottinghama svoje je gnusno otkriće podelila je u Facebook grupi “Mrs Hinch Cleaning Tips” kako bi osvestila ljude o skrivenom delu zamrzivača koji je pravo leglo boleština.

Korisnica je objasnila kako donedavno nije ni znala da postoji nešto što se zove posuda za sakupljanje vlage i da je smešteno u podnožju svakog zamrzivača. Njena objava fotografije koja prikazuje nataloženu buđ u tom delu hladnjaka postala je viralna i prikupila mnoštvo komentara ljudi koji, poput nje, nisu ni znali za njeno postojanje, kao ni to da i njega treba održavati.

foto: Printscreen / Facebook

Nisam imala pojma da se iznad motora zamrzivača nalazi posuda čija je svrha sakupljanje vlage. Ako se i vašom kuhinjom šire neugodni mirisi kojima ne možete odgonetnuti poreklo, najpre proverite ovo. Gadim se samoj sebi!”, napisala je žena u opisu dve fotografije buđavih posuda iz skrivenog dela hladnjaka.

foto: Printscreen / Facebook

Kako doći do te posude?

Ispostavilo se kako mnogi nisu znali za ovaj izvor prljavštine i smrada. “OMG, želim te izljubiti i ubiti u isto vreme! Nisam imala pojma. Kako da to izvadim?”, pitala je jedna članica grupe, a istu su nedoumicu izrazili i mnogi drugi. Onda je neko ponudio odgovor.

foto: Printscreen / Facebook

Ta mala rupa osmišljena je da vlagu iz zamrzivača odovdi napolje. Ona se čisti ili dugom četkicom za čišćenje slavina ili vrlo uskom četkom za pranje boca. Cev vodi u posudu iznad kompresora na poleđini zamrzivača pri dnu. Toplina iz kompresora stvara kondenzat koji se sliva u tu posudu. On treba svremena na vreme da se skine i očisti”, stoji u objašnjenju na Facebooku.

foto: Printscreen / Facebook

BONUS VIDEO:

UZ OVOG RAZMAŽENKA NEMA SPAVANJA! Evo kako izgleda kad idete u krevet sa ogromnim, razmaženim psom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.