SVIM MLADENCIMA OVO PROMAKNE! 7 skrivenih troškova venčanja na koje niko ne računa!
Venčanje, ilustracija, Foto: EPA/JORGE TORRES

IZNENADIĆETE SE

SVIM MLADENCIMA OVO PROMAKNE! 7 skrivenih troškova venčanja na koje niko ne računa!

Dobro obratite pažnju...

Objavljeno:

Venčanica, odelo, svečana večera, fotograf i bend nisu jedni troškovi s kojima se mladenci susreću, ali su verovatno jedni od najvećih finansijskih izdataka s kojima će se morati suočiti tokom organizovanja venčanja.

Ipak, mnogi od njih zaboravljaju na naizgled male, ne toliko važne troškove koji bi ih na kraju mogli poprilično "udariti po džepu".

Evo nekih od njih:

1. Slanje pozivnica

Ako imate goste kojima ne možete lično uručiti pozivnice za svoje venčanje i želite im ih poslati, trebate računati na dodatak trošak.

2. Degustacija kolača

Nažalost, degustacije torti i drugi kolača najčešće nisu besplatne. Ako niste sigurni gde biste naručili poslastice, verovatno ćete posetiti nekoliko poslastičarnica pre donošenja konačne odluke, a to košta.

3. Bjuti tretmani

Depilacija, čupanje obrva, sređivanje noktiju i svi drugi bjuti tretmani koje ćete verovatno obavljati u posljednjem trenutku, na kraju bi mogli rezultirati popriličnim finansijskim izdatkom.

4. Donje rublje

Donje rublje koje ćete nositi ispod venčanice verovatno će biti nešto posebnije i neuobičajnije od onog na koje ste naviknuli. Osim toga, različite venčanice zahtevaju i različito donje rublje.

5. Pokloni za roditelje i kumove

U pojedinim krajevima je običaj kumovima i roditeljima pokloniti nešto lepo, a takve stvari sasvim sigurno nisu jeftine.

6. Krojačke popravke venčanice i odela

Ako ste kupili venčanicu, krojačke popravke verovatno neće biti uključene u cenu, baš kao ni hemijsko čišćenje nakon nošenja, a isto važi i za odelo mladoženje.

7. Večera za fotografe i bend

Zavisno od dogovora, ali najčešće mladenci sami plaćaju večeru za svoje fotografe i članove benda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.