ON JE IZUMEO NEŠTO S ČIM SLOBODNO SMETE DA PUSTITE GOLUBA: Uz ove pilule gasovi će mirisati na čokoladu (VIDEO)
Posle jedne večere sa prijateljima, bilo je neizdrživo., Foto: Printscreen/Youtube

nećete verovati

ON JE IZUMEO NEŠTO S ČIM SLOBODNO SMETE DA PUSTITE GOLUBA: Uz ove pilule gasovi će mirisati na čokoladu (VIDEO)

Sve je počelo nakon neprijatnih iskustava koja je imao sa prijateljima

Objavljeno:

Prošli su dani kada su vaši aduti mirisali na pokvareno jaje ili na neku drugu odvratnu supstancu. Sada vaši gasovi mogu imati različite prijatne mirise - od čokolade do ljubičice.

Francuz Kristijan Puanševal tvrdi da je izmislio pilulu koja može da promeni miris prdeža.Zahvaljujući ovom čoveku i njegovom izumu, vaš prdže može da miriše i na ružu.

Glavni kreator bizarnog proizvoda tvrdi da pilulu treba popiti pre nekog teškog oborka koji izaziva gasove i nadimanja, a na ideju je došao pošto je imao takva iskustva.

- Posle jedne večere sa prijateljima, bilo je neizdrživo. Nakon obilnih obroka imali smo tolika nadimanja da su naši prdeži neizdrživo smrdeli. Malo je falilo da pogušimo jedni druge - rekao je Puanševal.

Tada se javila ideja za osnivanje njegove kompanije "Lutin Malin", koja se bavi pravljenjem pilula u nekoliko razločitih mirisa. Sa radom je počeo 2007. godine.

Tvrdio je da su pilule potpuno prirodne, da nema nikakve hemije i da predstavljaju "dijetetski dodatak na bazi prirodnih sastojaka".

Puanševal takođe dodaje da osim što pilule pomažu u suzbijanju neprijatnih mirisa, da pozitivno utiču i na raspoloženje jer "miris vašeg prdeža na ružu ili čokoladu" može dobro zabaviti i nasmejati osobe sa kojima se nalazite u prostoriiji.

- Najbolji dokaz produktivnosti našeg proizvoda jeste to što nam se kupci iznova vraćaju i uvek kupuju drugačije mirise - rekao je.

Jedno pakovanje ovih pilula u maloprodaji košta oko 15 evra, prenosi "Mirror".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.