SPAVALA SAM SA BIVŠIM I SADA SAM TRUDNA, ali moj suprug to još ne zna!
Sve je priznala svom terapeutu, Foto: Profimedia

ispovest

SPAVALA SAM SA BIVŠIM I SADA SAM TRUDNA, ali moj suprug to još ne zna!

Traži izlaz iz zategnute situacije

Objavljeno:

Jedna žena požalila se terapeutkinji Deidre kako je prevarila supruga sa bivšim dečkom. Prepričala je da je spavala s bivšim nakon više od deset godina, ali i da sada nosi njegovo dete. Suprug to još ne zna. Ona ima 29 godina, a suprug 32. On je inženjer i dane provodi radeći u inostranstvu.

– Vrlo je zgodan i zabavno je biti u vezi sa njim, ali veruj mi, nije mi zabavno kada je on u Saudijskoj Arabiji, a ja ovde. Kada kod kuće provodi puno vremena sa svojim prijateljima i nema previše vremena za mene – požalila se 29-godišnjakinja. Prošle godine na Fejsbuku je dobila zahtev za prijateljstvo od bivšeg dečka. U vezi su bili u tinejdžerskim danima, ali s 19 su prekinuli jer se ona osećala 'premlado da se skrasi s njim'. On se kasnije oženio sa drugom, piše The Sun.

U Londonu je nakon toga dobila posao i onda je upoznala svog supruga, mislila je, muškarca iz svojih snova. Bio je vrlo zgodan i prava zvezda u firmi u kojoj je radio. Dobro je zarađivao, a prema njoj se lepo odnosio. Za njen rođendan odleteli su za Njujork gde ju je zaprosio.

– Prijatelji su mi govorili da sam srećnica, ali sam zapravo godine provela usamljena i u dosadi. Iskoristila sam priliku kada mi se javio bivši. Rekao mi je da je ponovno slobodan, a ja sam ga slagala da sam razvedena. Imali smo neverovatnu aferu šest dana dok je moj suprug bio na putu. Sada čekam njegovo dete i oduševljena sam. Planiramo zajedničku budućnost, ali moj suprug me je nazvao i rekao da želi da uzme predah od putovanja i da želi da radi na bebi. Ne želim da ga povredim. Šta da radim? – upitala je 29-godišnjakinja.

Deidre joj je kazala da suprugu pruži drugu šansu.

– U braku si s njim i on je naporno radio za vas oboje. Izgleda da je tvoj suprug odlučio da radi ono što njemu najbolje odgovara iako si mu ti rekla da to tebi ne odgovara. Sada moraš da misliš na tri osobe, svog supruga, bivšeg i bebu na putu. Mislim da je u ovom slučaju dete najvažnije i ono zaslužuje da bude voljeno od mame i tate. Reci suprugu da ti je žao, ali da je propustio brod – odgovorila joj je terapeutkinja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.