Obukla sam se tako da se vidi moj debeli stomak. I šta mi možete? (FOTO) (VIDEO)

NEODOLJIVA BUCA

Obukla sam se tako da se vidi moj debeli stomak. I šta mi možete? (FOTO) (VIDEO)

Ovako izgleda 7 dana iz života jedne devojke koja je rešila da konačno nosi odeću koju obično ni ne posmatra kada ide u šoping. Preko noći je postala inspiracija mnogima
Objavljeno:

Ovo je Kristin, i ona ima problem koji se često javlja kod gojaznih osoba. Kada obuče nešto usko vide se prevoji na njenom stomaku. Iako je postalo društveno prihvatljivo da osoba ima naslage u grudima i na zadnjici, salo na stomaku se još uvek krije. Obrnuta dijeta: SOS trik za dobijanje kilograma (FOTO) Šta mislite da može da se desi kad gojazna osoba nedelju dana nosi usku odeću koja jasno ocrtava naslage njenog sala na stomaku? Mršavi ljudi su pametniji od gojaznih! Šta vi kažete na to (FOTO) (GIF) Kristin je rešila da pokaže kako to izgleda kada se gojazna osoba opusti i dobro zabavi. Izbacite detetu šećer na samo 9 dana: Evo šta će mu se dogoditi posle toga! (GIF) Prvo je prvo otišla u šoping i kupila uske haljine i suknje koje će nositi samo jednom i nikad više.

Kada je reč o odeći ona uvek bira A suknje, nikada ne nosi nešto preusko što jasno ocrtava njene linije. Ovako je izgledalo tih 7 dana nošenja neuobičajene odeće: 1. dan ‚‚ Ozbiljno sam precenila koliko se moj stomak vidi u ovoj haljini... Kada sam kupila ovu haljinu na prugice mislila sam da će stomak odmah iskočiti iz nje"

‚‚ Na kraju sam morala da skupim haljinu na leđima da bi se stomak zaista video... Jako mrzim kada se ljudima vidi pupak, to mi izgleda kao treće oko. Ipak bila sam prijatno iznenađena koliko su moja očekivanja o ovoj haljini bila drugačija"
2. dan 3. dan
4. dan
5. dan
6. dan 7. dan
Pogledajte Kritinin video:

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.