PSIHO TEST: Stvar sa slike na koju prvo obratiš pažnju otkriva ŠTA TE ZAISTA MUČI
Rešite test i saznajte čega se bojite u dubini duše, Foto: adme.ru

OTKRIJTE SVOJE STRAHOVE

PSIHO TEST: Stvar sa slike na koju prvo obratiš pažnju otkriva ŠTA TE ZAISTA MUČI

Upravo ona će vam otkriti šta vas zaista muči

Objavljeno: 16:30h

Percepcija svake osobe neraskidivo je povezana s njenim karakterom. Ono što primetimo na prvi pogled, mnogo govori o našim navikama, željama pa čak i o skrivenim strahovima.

Rešite test i saznajte čega se bojite u dubini duše. Kao inspiracija za njegov nastanak poslužile su asocijacije, koje još uvek nisu dovoljno proučene.

Jednostavno pogledajte ovu sliku.

foto: adme.ru

Na koju stvar ste odmah obratili pažnju?

Upravo ona će vam otkriti šta vas zaista muči.

1. Jabuka

foto: adme.ru

U mnogim drevnim tradicijama, poklanjanje jabuke je izjava ljubavi. Razlog tome je što u mnogim kulturama crvena jabuka predstavlja simbol ljubavi i strasti.

Ako ste obratili pažnju na ovaj simbol, onda verovatno preživljavate duboka romantična iskustva i bojite se da vaša osećanja neće biti uzvraćena. Možda je vreme da otvorite srce voljenoj osobi i saznate istinu, kakva god ona bila.

2. Dete

foto: adme.ru

Deca su oličenje jednostavnosti, iskrenosti i nevinosti. Kada ste videli dečaka u centru ilustracije, povezali ste njegovu sliku sa svojim “unutrašnjim detetom”.

Možda su u vama ostali dečji strahovi, koji se javljaju i nakon toliko godina. To može biti ljutnja na nekoga iz porodice, zaostali osećaj nesigurnosti ili nedostatak poverenja u sopstvene sposobnosti. U svakom slučaju, vreme je da razmislite kako da se rešite tih strahova.

3. Klovnovi

foto: adme.ru

Činjenica da ste primetili par klovnova, koji se nalaze sa obe strane vrata, govori o dvojnosti vašeg karaktera, odnosno predstavlja promenljivost raspoloženja i unutrašnje sukobe.

Takva nepredvidivost često postaje smetnja – ponekad ni sami ne znate kako ćete reagovati na događaje. Očigledno, ta nesigurnost vas plaši.

4. Pauk

foto: adme.ru

Hiljadama godina pauk važi za simbol smrti i uništavanja, konačnosti svega što postoji. Ukoliko je baš on privukao vašu pažnju, onda ste verovatno u teškoj životnoj situaciji.

Nad vama se nadvila neka pretnja, zbog čega se nalazite u stanju nervne napetosti i plašite se da nećete uspeti da rešite taj problem.

5. Lobanja

foto: adme.ru

Ilustracija sadrži optičku iluziju i ako ste odmah primetili lobanju, onda to mnogo govori. Po svoj prilici, vi se bojite smrti i često na nju mislite. Moguće da je tu uznemirenost izazvao gubitak bliske osobe.

Možda čak imate i napade panike. Naravno, nije neophodno da su vaša iskustva povezana sa smrću, ali njihov izvor očigledno doživljavate kao pretnju da ćete doživeti neuspeh.

Bonus video

Noćna mora, uživo Katastrofalne transformacije: 5 zvezda koje nikada neće reći HVALA svom plastičnom hirurgu

(Espreso.co.rs/ uspesnazena.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.