UKOLIKO RADITE OVE STVARI PARTNERU NEMA ŠANSE DA VAS PREVARI! Peta stavka je posebno VAŽNA!
Ljubav, ilustracija, Foto: Profimedia

POTVRĐENO!

UKOLIKO RADITE OVE STVARI PARTNERU NEMA ŠANSE DA VAS PREVARI! Peta stavka je posebno VAŽNA!

Sprečite prevaru!

Objavljeno:

Vilard Harli, doktor, psiholog i bračni savetnik sproveo je eksperiment s više od 800 parova i otkrio da muškarci i žene imaju osnovne potrebe koje treba zadovoljiti kako bi se smanjile šanse nevere.

1. Potreba za nežnošću / seksom

Vilard Harli smatra da su potrebe muškaraca za seksom i potrebe žena za nežnošću povezane. Ako muškarac ne pokazuje nikakvu ljubav ili nežnost, postoje šanse da neće dobiti nimalo seksa. I obrnuto, ako žena ne dopusti muškarcu seks s njom, on s njom neće biti nežan.

2. Potreba za razgovorom / hobijima

Žene imaju potrebu za razgovorom i da ih njihovi muškarci slušaju i daju im povratnu informaciju. U početku veze par se sastaje i razgovara. Za žene je jako važan takav odnos i u braku. Ženama treba malo više od 2 sata pažnje na dan. Muškarcima su njihove žene potrebne za zajedničko uživanje u hobijima. Žene često dele interese svojih partnera dok se zabavljaju: idu na ribolov, gledaju zajedno utakmice i slično. Prema mišljenju psihologa, opuštanje sa ženama je druga najvažnija stvar za muškarce.

3. Potreba za iskrenošću / atraktivnom ženom

Ženama je potreban iskren i otvoren partner. Poverenje žena temelji se na iskrenosti partnera. Zato je, da ne bismo izgubili poverenje, vrlo važno da čovek bude iskren čak i u najmanjim detaljima. Muškarcu je bitno da mu je partnerka fizički privlačna. Budimo realni: muškarci ne cene svoje žene samo zbog njihove inteligencije. Oni takođe treba da osete i fizičku privlačnost.

4. Potreba za novcem / udobnosti u domu

Da bi bile zadovoljne i mirne žene moraju imati dovoljno novca kako bi platile sve mesečne troškove. Muškarcima je potrebno da su njihove kuće udobne. Muškarci se svakodnevno susreću s mnogo problema i zadataka koje je potrebno redovno rešavati, pa je vrlo važno da imaju uredno i mirno mesto gde mogu da odmore.

5. Potreba za muškarcem koji je dobar otac / divljenjem

Ženama je potrebno da njihovi muževi budu dobri očevi i uzori za svoju decu. Takođe, muškarci moraju preuzeti određene odgovornosti u razvoju i obrazovanju svoje dece. Muškarcima je potrebno da im se divi. Važno je da se muškarci ponose sobom i shvate da im se žene dive. Iskreno divljenje je ozbiljan motivator za muškarce. Nadahnjuje ih da učine još više.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Brightside)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.