OVO SU REČENICE KOJE MUŠKARAC GOVORI AKO VAS NE VOLI: Sigurno ste ih bar JEDNOM U ŽIVOTU čuli!
Prevara, ilustracija, Foto: Shutterstock

PROVERIT!

OVO SU REČENICE KOJE MUŠKARAC GOVORI AKO VAS NE VOLI: Sigurno ste ih bar JEDNOM U ŽIVOTU čuli!

Ovo su neke od rečenica koje muškarci izgovaraju kada im nije stalo do vas

Objavljeno: 24.05.2019. 10:27h
  • 19

Naravno, obratite pažnju na situaciju jer nekada i u svađi kažemo nešto što nismo hteli. Ipak, ako vam često to govori, zapitajte se.

Stvarno te volim:

Možda će vam biti smešno, ali postoji razlika između “volim te”i “stvarno te volim”. To “stvarno” više zvuči kao pravdanje zbog osećaja krivice.

Radi šta hoćeš:

Ukoliko vam ovo govori, to može značiti da se distancirao od vas. Ne interesuje se šta ćete uraditi i ne razmišlja o tome kako da nađete rešenje za problem.

Umišljaš:

Prvo se zapitajte da li samo umišljate ili zaista imate pravo. Često će muškarci kako bi oprali svoje greške i kako se ne bi morali pravdati reći da nešto umišljate.

Ako ti se ne sviđa, nađi nekog drugog:

Ovim pokazuje da mu je svejedno hoćete li biti s njim. Ovo može biti i vid ucene jer ćete se vi bojati da vas neće ostaviti i onda ćete raditi po njegovom. Nemojte dozvoliti da manipuliše vama.

Ne verujem ti:

Ako vaš partner sumnja i ne vjeruje vam, to pokazuje koliko je nesiguran u sebe. Zar da budete s nekim ko sumnja u sve što uradite?

Nemam se zašto pravdati:

Ovim pokazuje da ne uviđa svoju krivicu i da nema normalan argument koji bi upotrebio. Okrenuće krivicu na vas, a sebe predstaviti kao nekog ko nije ništa pogrešio.

To je tvoj problem, ne moj:

Voljena osoba bi trebala biti uz vas i pomoći u rešenju vaših problema. Ukoliko vam ne želi pomoći, onda znači da mu nije stalo do vaših problema, pa ni do vas.

Bonus video:

(Espreso.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media