KATASTROFA! Ovi horoskopski parovi se NIKADA ne mogu voleti
Ovi parovi se uvek svađaju, Foto: Shutterstock

astrologija

KATASTROFA! Ovi horoskopski parovi se NIKADA ne mogu voleti

Realisti i sanjari teško mogu naći dodirne tačke

Objavljeno: 21.05.2019. 14:45h
  • 11

Ovim parovima Zodijaka se ne piše dobro.

Devica i Blizanci

Realisti i sanjari teško mogu naći dodirne tačke, isto kao i veza Device i Blizanaca, koja zbog toga ne može opstati. Kada dođe do krize i treba se boriti za vezu ili odustati, Devica će mirno ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do toga dolazi zbog navike Blizanaca da žive u snovima, a Devica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

Vaga i Bik

Oni su čvrsto povezani i čini se kao da telepatski komuniciraju. To je u početku zanimljivo, ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu. Zbog toga veza često puca. Vezi konačno presude Bikova tvrdoglavost i Vagina potreba da povremeno bude u pravu. Budući da se jako dobro razumeju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a retko kad se ta očekivanja ostvare.

Lav i Rak

Dok se Rakovi raduju dubokoj, duhovnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, nesigurnost Lava donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile i zato veza ovog para nikad dobro ne završava. Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi celog sveta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični te kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

Ovi znakovi ne idu zajedno
Ovi znakovi ne idu zajednofoto: Profimedia

Jarac i Vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna, a iako se zbog toga privlače, to je i razlog zašto veza ovog para najčešće puca. Dok Jarci funkcionišu po osećaju, Vodolije su praktične. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i burnim raskidom.

Strelac i Rak

Nikako nisu jedno za drugo. Rakovi veruju u poslovicu 'strpljen - spašen', a Strelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu. Rakova mirnoća podstiče u Strelcu nemir, a s vremenom i zameranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bes. Strelac obožava promene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi, dok promene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju neprimetne jer on ima svoj pogled na život koji ga vodi u svemu što radi. Najveću vrednost u ljubavi Strelci povezuju uz apsolutnu seksualnu vezu s partnerom, dok su Raku primarne emocije. Ta razlika će na kraju presuditi njihovoj vezi.

Škorpija i Ribe

Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osećajima. Suprotne ličnosti, koje su u početku bile iskra strasti, lako postaju ono što će vezu uništiti. Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost ugušiti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media