Neko se skida u bokserice, a neko koristi noževe: A kako vi lečite nervozu? (GIF)

NE DAM TI ŠARENE PILULE

Neko se skida u bokserice, a neko koristi noževe: A kako vi lečite nervozu? (GIF)

Nema boljeg načina za uklanjanje stresa od blesavog sebi svojstvenog načina. Samo proberite ono što vam najbolje ide
Objavljeno: 18:06h

Nervoza i stres su danas sveprisutni u vazduhu oko nas. U stalnoj jurnjavi i gužvi nije tako teško usput pogubiti živce. Postoje brojni načini za smirivanje nerava, a najdelotvorniji su oni koji vam zvuče suludo. Harmonija je ipak lako dostižna ako je zaista želite. 3 saveta kao da konačno postanete srećni (GIF) 5 sumanutih načina na koje se možete jednom zauvek rešiti negativnih vibracija: Ne, ne umirete: Ovo su znaci da imate napad panike! (GIF) 1. Okačite džak sa peskom u hodniku, i svaki put kad pobesnite udarajte u njega svom snagom. Jako brzo ćete isprazniti bes, a dodatni bonus je što ćete umirati od smeha kad god vam neko uđe u kuću pa se sudari sa džakom. 10 saveta za brzo podizanje raspoloženja (FOTO) (GIF) 2. Uzmite tiganj i ispržite nešto jako masno, ali tako da se sve zalepi po ivicama tiganja. Onda uzmite sunđer i malo deterdženta. Polako kružnim pokretima, sa leva u desno skidajte masnoću. Kada primetite da lagani potezi nemaju baš nekog efekta, krenite da ribate žustrije i ječe. Na kraju ćete biti toliko umorni da na nervozu nećete ni pomisliti. Kao zamenu možete koristiti bilo koji prljavi ćošak u kući i ribati ga do mile volje.

3. Menjajte gume na automobilu, tako što ćete one pozadi prebaciti napred, i one koje su bile levo na desno. Ponovite postupak nekoliko puta, provereno deluje. Bolji efekat dobijete ako to isto uradite i sa komšijinim automobilom. 4. Uzmite dezodorans i stanite pred ogledalo, lagano počnite da skačete, i tome pridodajte glasno pevanje, naravno uz dezodorans umesto mikrofona. Kada pevanje dosegne svoj vrhunac vrtite glavom u krug. Kada se posle ove seanse opet pogledate u ogledalo samo ćete se zasmejati, a nervoza će nestati kao rukom odnesena. Ovaj proces deluje tako što ćete prvo osetiti nalet endofrina jer ćete pomisliti da ste super zvezda, nakon čega će doći do naglog opuštanja mišića i hormona besa kad shvatite da ste to isti vi sa, najverovatnije, zamršenom kosom ispred ogledala. Dezodorans u ruci je neophodan za ovaj tretman. 5. Ako je toplije vreme kupite muholovku. Neizbežno je da će vam se narojiti komarci ili muve. Laganim pokretima pripremite zasedu. Pokušajte da spljeskate svakog komarca ponaosob, ali tako da ga ne zalepite za zid već da sklizne na pod. Na kraju ove seanse izbrojte vaš pobednički plen na podu. U trenutku ćete se osetiti bolje.
Najdelotvorniji način da nervozu skinete sa vrata: Izađite napolje kada je sunčan i lep dan, ili u sumrak. Ćutite, eventualno možete imati slušalice u ušima i slušati muziku. Pogledajte ljude kako se užurbano roje kao pčele u košnicama. Slušajte škripu guma na asfaltu i zavijanje gradskog prevoza. Ako je sumrak pogledajte sva ta silna svetla u daljini, ili odsjaj zvezda (zavisi gde se nalazite). Na kraju pomislite na to koliko vam sve to nedostaje kada odete negde daleko. Više nećete biti ni nervozni, ni besni, već nekako razneženi. Evo kako neki sagovornici leče nervozu: - Uzmem tup nož ili viljušku i lomim led po zamrzivaču. Ne dihtuju mu lepo vrata, brzo se sve zamrzne. (M) - Retko sam nervozan, ali kad jesam onda: šetnjom, pivcem, nekad klopom i i i i i... pikanjem pucačina na kompu (mada ovo više važi za stres nego za nervozu)... (M)
- Ja gledam crtaće kad sam nervozan (P) - Ja imam specifičan način kako izbacujem nervozu iz sebe: Skinem se u bokserice, navučem gumene rukavice i detaljno ribam kupatilo! (U)
- Spavanje. I kad vidim Peru, odmah me prođe nervoza (D) - Jedno vreme sam imao trip da nabodem sebe u glavu par puta da ne bih nekoga drugog. Škripim zubima, šetkam se, cupkam nogom, a sve to kad nema Gagija. Gagi je moj drug. Gagi je super. Kad je Gagi tu, ne radim ništa od ovog prvog. (V)
- Kad sam nervozan lomim čaše (D) - Nekada glasno puštao d'n'b, kasnije pičio igrice. Sad sam odustao od nerviranja. (Z)
- Ja pevam, kod kuće najčešće, ali i po hodnicima te i u popodnevnoj smeni (A) - Pijem lekove... (S)
‚‚Ne dam ti šarene pilule, pilule za lilule..."


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.