PROSTITUTKA JE RAZOTKRILA DVA DOMAĆA GLUMCA! Bili su jako PIJANI i ODVRATNI, a na kraju nisu hteli da plate SE*KS!
Prostitucija / Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

PROSTITUTKA JE RAZOTKRILA DVA DOMAĆA GLUMCA! Bili su jako PIJANI i ODVRATNI, a na kraju nisu hteli da plate SE*KS!

Naime, dva poznata crnogorska glumca koristili su usluge dve prostitutke, a plaćanje su pokušali da eskiviraju

Objavljeno: 14.05.2019. 19:42h
  • 2

O porno-skandalima i aferama među javnim ličnostima poslednja dva meseca se uveliko spekuliše, a taman kada se strasti stišaju, ispliva neka nova afera novim akterima. Prema priči jedne prostitutke, koja je isplivala u javnost, dva poznata crnogorska glumca mogla su se naći na svim naslovnicama ne želeći da plate za seksualne usluge, ali se sve završilo dobro po njih, jer je plaćen veliki reket.

Naime, dva poznata crnogorska glumca koristili su usluge dve prostitutke, a plaćanje su pokušali da eskiviraju. Nakon četiri dana pozvao ih je makro i zapretio iznošenjem njihovih imena u medije ukoliko ne plate duplu sumu, pa su na kraju to i učinili kako bi izbegli skandal, piše Telegraf.

- To se desilo pre otprilike godinu dana... NJih dvojica pozvali su našeg makroa i poželeli da se malo zabave. Ne sećam se koliko je tačno bilo sati kada nas je S. P. probudio, ali znam da je bilo oko 4 sati ujutru kada smo M. S. i ja stigle u Novu Pazovu, gde su se oni nalazili. Mislim da su imali neku pozorišnu predstavu u tom gradu, pa su se zapili i ostali da prenoće - priča G. S. za VIP.

Kako je još rekla, pre tog susreta, nije imala dodirnih tačaka sa glumcima, a ovu dvojicu prepoznala je odmah.

- Znala sam ih sa TV-a, iz novina, nekoliko puta sam ih srela na nekim događajima... Budući da jedan od te dvojice slovi za najpoznatijeg crnogorskog neženju, a ovaj drugi za najpoželjnijeg crnogorskog neženju, sasvim mi je bilo svejedno sa kojim ću od njih dvojice biti ja, a sa kojim će biti M. S. I ona je imala isti stav. Mislile smo da su šarmantni i galantni i u krevetu i u privatnom životu, a ne samo u javnosti, ali smo se prevarile - kaže G. S.

Prema njenoj priči, osim što su ispali cicije i pokušali da ih prevare, ni u krevetu se nisu pokazali.

- Bili su mrtvi pijani i gotovo impotentni. Osim toga, ni tela im nisu bila u zavidnom stanju. Mogu da vam kažem da su vrlo mlohavi. Mada, ovaj mlađi je sad, vidim u novinama, smršao, ali tada nisu bili nimalo poželjni - ispričala je iskreno i bez zadrške devojka koja se, kako kaže, iz petnih žila trudila da ih zadovolji i dovede do vrhunca.

- Napustile smo hotel u ranim jutarnjim satima, ali je uveliko svanulo... Kada je trebalo da plate, rekli su da trenutno nemaju novca, ali da će, navodno, do kraja dana sve regulisati sa našim makroom. Međutim, kako ni posle četiri dana to nisu učinili, on ih je ucenio i rekao im: "Pošto glumite mangupe i nećete da platite 600 evra, sad ćete da platite 1.200 evra ili ću svim medijima poslati vaše podatke i imena, pa neka svi znaju ko ste i šta radite". Tek tada su platili - priseća se G. S. lošeg iskustva sa dva poznata glumca.

BONUS VIDEO:

OVAJ ČOVEK JE PREVARIO SIGURNU SMRT! Automobil mu razvaljen u sudaru, a on mirno sedi i čeka hitnu! (VIDEO)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media