ISPOVEST ŽENE KOJA JE NAJBOLJOJ DRUGARICI SKINULA MUŽA Osećam se bedno, ali nisam odolela! DA LI SAM JA LOŠA OSOBA?
Muvanje / Ilustracija, Foto: Profimedia

EVO ŠTA KAŽE

ISPOVEST ŽENE KOJA JE NAJBOLJOJ DRUGARICI SKINULA MUŽA Osećam se bedno, ali nisam odolela! DA LI SAM JA LOŠA OSOBA?

Pre mesec dana dok smo bili sami, privukao me i poljubio onako baš filmski...

Objavljeno:

Udata sam, ali muž moje najbolje prijateljice me uporno spopada, koristi svaku priliku da me “uhvati” za guzu, grudi, a kada su posebne prilike i kada treba da se poljubimo, uvek svojim usnama zakači moje i pritom me lagano, diskretno liže.

Pre mesec dana dok smo bili sami, privukao me i poljubio onako baš filmski.

Nekako sam se oduprla i pobegla u strahu da nas neko ne vidi, ali juče je došao kod mene, znajući da sam sama kod kuće i čim sam otvorila vrata, bez pozdrava je “uletio” u stan i na hodniku me počeo ljubiti i gurati ruke gde im nije mesto.

Koliko god da sam pokušavala da se oduprem, nisam uspela, bukvalno sam bila nemoćna i ništa osim “širenja” nogu nisam mogla da uradim.

Neću da lažem i da kažem da nisam uživala, jesam, jer je zaista i obdaren, a i prilično spretan u tim stvarima, ali generalno sam povređena jer osećam se iskorištenom, a verujte da nije lagodno osobu koju poznajete skoro celi život, moju prijateljicu pogledati u oči. Osećam se jadno i bedno iako nizašta nisam kriva.

BONUS VIDEO:

PODSEĆAO SE SVOG DETINJSTVA, A UPROPASTIO GA SADAŠNJOJ DECI! Evo zašto odraslima treba zabraniti da prilaze igračkama! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.