KAKO PUNIJE ŽENE TREBA DA BIRAJU KUPAĆI DA BI IZGLEDALE SAVRŠENO? Nekoliko sasvim jednostavnih trikova
Odaberite kupaći po meri svoga tela, Foto: Instagram printscreen

top saveti

KAKO PUNIJE ŽENE TREBA DA BIRAJU KUPAĆI DA BI IZGLEDALE SAVRŠENO? Nekoliko sasvim jednostavnih trikova

Deo tela koji želite da istaknete neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za onaj deo koji želite prikriti - birajte tamnije, zagasite nijanse...

Objavljeno:

Evo odličnih saveta kako u bikiniju istaknuti atribute, a sakriti mane. Nije svejedno kakav model kostima nosite ukoliko ste punije građe, niti koje je boje, kakve ukrase ima na sebi...

Svakako treba izbegavati modele koji se sjaje jer će 'proširiti' telo. Takođe, deo tela koji želite istaknuti neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za onaj deo koji želite prikriti - birajte tamnije, zagasite nijanse. Tako će žive boje privlačiti poglede drugih i neće toliko obraćati pažnju na nesavršenosti.

Top saveti za biranje kostima - za žene raskošnih oblina:

Ženama građenim kao peščani sat, znači bujnih oblina i tankog struka, pristaju minijaturni bikiniji s trouglovima na grudima ili jednodelni s prorezom oko struka. Takođe, dobar izbor je i bikini kojem su gaćice dublje jer će tako prikriti višak na stomaku, a ujedno će ga stisnuti kao steznik.

Odlični su i modeli s volančićima oko bokova ili oni koji izgledaju kao da imaju suknjicu - odlična optička varka zbog koje ćete izgledati bolje. I jednodelni kostim je dobar izbor, ali u tom slučaju dobro je da ima vrlo otvorena leđa - telo će izgledati bolje.

Ukoliko su grudi veće, važno je da stoje čvrsto u korpicama i da sa strane ne vise. Gornji deo kostima mora biti dovoljno velik tako da baš cele grudi stanu u njih. Modeli koji se tankim trakama vežu oko vrata uglavnom ne stoje dobro ženama s velikim grudima, osim ako grudi, nekim čudom, čvrsto stoje same od sebe.

Ako su grudi male, dobro ih je naglasiti jer će tako ostatak tela izgledati tanje. Male grudi izgledaće bujnije u bikiniju koji izgleda kao traka ili ima umetke u korpicama. Uz to, jarke boje i ukrasi su dobrodošli na gornjem delu kostima.

Kod malih grudi i veće stražnjice, najbolji izbor su trouglaste gaćice s trakicama za vezanje i gornji deo s umecima ili u obliku trake. Takođe, ukoliko imate široke bokove, svakako trebate izbegavati modele s visoko isečenim bedrima.

Pazite i na uzorak jer ženama punije građe bolje stoji sitniji uzorak. Uz to, na delovima tela koje želite vizualno smanjiti - trebaju biti horizontalne linije, ne vodoravne.

BONUS VIDEO:

I BIKOVI BI NA TRAMBOLINU? Ovaj je probao, ali se nije baš najsrećnije završilo! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.