MUŽ MI JE DAO USLOV! Rekao je da ću izleteti iz KUĆE ako ga ne ispunim! OTIŠLA SAM ISTOG TRENA...
Nasilje u porodici / Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

MUŽ MI JE DAO USLOV! Rekao je da ću izleteti iz KUĆE ako ga ne ispunim! OTIŠLA SAM ISTOG TRENA...

Sad sam sama i najveći problem mi je kome nakon ovoga da nekome ponovo verujem

Objavljeno: 09.05.2019. 18:35h
  • 1

Osoba za koju sam se udala imala sam osećaj da ju znam celi svoj život. Bili smo godinama u vezi i zaista je izgledalo da je to to. Da nam je budućnost da budemo zauvek zajedno zagarantovana. 

Ne samo budućnost nego da se slažemo u svemu. Uvek je bio dogovor između nas dvoje. Ništa nismo skrivali i o svemu smo razgovarali. Nakon 5 godina veze odlučili smo se za svadbu. Odnosno on me zapraosio, a ja sam pristala. Znali smo da to sledi. To je bio realan sledeći korak. Nismo živeli skupa pre nego svatko kod svojih roditelja. Bio je dogovor da se nakon svadbe preselimo kod njegovih jer su imali malu kuću do svoje kuće pa da nam bude komotnije. Jeste da su bili blizu, ali to nam je bila jedina mogućnost u tom trenutku. I da imamo neku svoju privatnost. Ma sve je bilo odlično. Sve smo se dogovorili i tako oženili.

Prošlo je par meseci od braka i moram priznati da se on promenio i da se drugačije ponašao. Nisam znala što mu je. Mislila sam, možda mu je sve to novo pa treba vremena da se prilagodi, ali ništa se nije menjalo. Pustila sam sve i rekla videćemo. Treba vremena. Ja sam i dalje nastavila životom kao i pre. Imala sam 24 godine. Želim se još malo zabaviti sa prijateljicama. Koji put izaći i na kafe i slično. Za klince ima vremena.

Ali zapravo vremena nije bilo kod mog muža. On je to hteo odmah, ali je skrivao. I tako je pukao jedan dan i sasuo mi je sve u facu. Shvatila sam da je to ono što ga je mučilo sve vreme. Ali sad je pukao. Bilo je ružno. Mogli smo o tome lepo da razgovaramo. Ali to je valjda bio taj neki zadatak da me oženi i smesti u kuću i ja mu rađam klince. Kuvam, perem i čistim. To je sve ono što ja nisam planirala sa svojih 24 godine. Koma.

Drao se iz petnih žila kako me nije sram da se toliko okolo družim i ispijam kafe kao udana žena. Da se smestim kod kuće i radim zadatke za koje su žene namenjene. Da nema nikad ručka. A kad ima sve je odvratno. Da ako mu neću to raditi da se gonim van iz njegove kuće. Znači taj čovek kojeg sam poznavala dugo i kojeg sam jako volela se promenio u trenu.

Nakon toga svega sam ga ostavila i otišla, ali nikad nisam saznala niti me zanimalo kasnije da li je to svih ovih godina planirao i trpeo ili je jednostavno u njemu puklo nešto u tom trenutku. Ja jesam zamišljala brak sa klincima i kao porodica, ali trebalo mi je vremena. Odnosno to je trebalo sve ići svojim korakom. I nije samo to problem nego taj njegov nastup me doveo da ga zamrzim. Sve je palo u vodu tako i naš brak.

Sad sam sama i najveći problem mi je kome nakon ovoga da nekome ponovo verujem. 

BONUS VIDEO:

IZGLEDA KAO SAVRŠENO UMETNIČKO DELO, ALI KAD PRIĐETE BLIŽE... Ovaj portret krije neverovatne tajne! (VIDEO)

(Espreso.rs / Net.hr)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media