ŽENA TRAŽILA GINEKOLOGU DA UČINI SRAMOTNU STVAR: Dala mu je 500 EVRA za ovo, ali doktor se NIJE DOBRO PROVEO!
Ilustracija/Pokušao je da sakrije istinu, Foto: Profimedia, Ilustracija

grize ga savest

ŽENA TRAŽILA GINEKOLOGU DA UČINI SRAMOTNU STVAR: Dala mu je 500 EVRA za ovo, ali doktor se NIJE DOBRO PROVEO!

Nije mu lako! 

Objavljeno: 05.05.2019. 17:51h
  • 17

Ginekolog je ustanovio da pacijentkinja ima problem zbog kojeg ne može da ostane u drugom stanju, ali ga je ona zamolila da ne kaže njenom mužu jer bi je u tom slučaju ostavio.

Njegovu ispovest vam prenosimo u celosti: 

Ginekolog sam već preko 15 godina i prošle sedmice na pregled mi je došao jedan mladji bračni par, jer nisu mogli imati da dobiju dece, pa da im ustanovim razlog tog problema, tačnije do koga je od njih dvoje.

Pregledima sam utvrdio da je ipak gospađa imala problem sa matericom i da je skoro pa nemoguće da ikada zatrudni, ali kada sam ostao nasamo sa njom, ona mi je rekla da sve to već zna i ponudila mi je 500 eura samo da njenom mužu ne govorim istinu, to jest da je problem u njoj, jer kako mi je rekla u toku razgovora, muž bi je odma ostavio, razveo bi se od nje.

Realno 500 eura danas, za mene nije ništa, mali su to novci, ali sam ih uzeo, samo kako bih njoj izađao u susret i pomogao joj, barem na trenutak.

Nisam želio uopšte da budem taj koji će nekome naneti nesreću i tugu u životu, ali opet ta mala laž sa moje strane me peče, muči, svakodnevno razmišljam o toj situaciji.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Novi.ba) 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media