DA LI SE SEĆATE OVE MAME: Rodila OSMORKE pa snimila filmove za odrasle, a evo kako izgleda nakon 10 godina! (FOTO)
Majka osmorki, Foto: Printscreen

AUUU

DA LI SE SEĆATE OVE MAME: Rodila OSMORKE pa snimila filmove za odrasle, a evo kako izgleda nakon 10 godina! (FOTO)

Pre nego je ostala trudna s osmorkama, Natali je imala već šestero dece iz prethodnih pet procesa veštačke oplodnje

Objavljeno: 29.04.2019. 10:13h
  • 1

Pre deset godina, tada 33-godišnja Amerikanka Natali Sulman (Natalie Suleman) zaintrigirala je javnost nakon što je objavila da se podvrgla postupku veštačke oplodnje i ostala trudna sa osmero dece, iako je već imala šestoro. U tom trenutku je bila nezaposlena i samohrana majka.

Nakon što se povukla iz javnosti, krajem 2017. godine dala je intervju za Daily Mail u kojem je ispričala da se konačno oseća smireno pošto je prevazišla finansijske probleme i odgajanje čak 14 dece, što ju je u nekim trenucima dovodilo do ivice života.

Pre nego je ostala trudna s osmorkama, Natali je imala već šestero dece iz prethodnih pet procesa veštačke oplodnje. Osmorke koje su na svet stigle u 2009. godine jedini su poznati slučaj osmorki, a da su sva deca preživela. Dve devojčice i šestorica dečaka danas su razdragani školarci.

foto: Printscreen

Kako bi zaradila novac za svoju mnogobrojnu porodicu, Natali je snimila filmove za odrasle i prodavala svoje golišave fotografije, a 2014. godine je čak bila i proglašena krivom za prevaru u vezi sa socijalnom pomoći. Natali je tada rekla da je ona bila samo naivna i žrtva svog menadžera. Danas radi kao porodična savetnica pola radnog vremena i pomaže ljudima koji imaju problema s alkoholom i narkoticima.

– Bila sam jako nezrela, sebična i blesava što sam rodila 14 dece i nisam mislila na posledice. Imala sam misiju, jednostavno sam htela puno dece. Sad ne mogu ni zamisliti drugačiji život – kazala je ova majka.

Danas, uz malu platu, preživljava, kaže, i od kupona za hranu koji su vrlo popularni u Americi.

Porodica živi u dvosobnoj kući. Kaže da je njihov odnos kao i u svakoj porodici – svađaju se, mire, vole, igraju i tako ukrug.

Bonus video:

(Espreso.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media