BILA JE DEBELA MLADA, A SADA U VENČANICU STAJU I ONA I SIN: Kad vidite kako je nekada izgledala NEĆE VAM BITI DOBRO
Bila je u bedaku, a onda odlučial da sve promeni, Foto: Printscreen

svaka čast!

BILA JE DEBELA MLADA, A SADA U VENČANICU STAJU I ONA I SIN: Kad vidite kako je nekada izgledala NEĆE VAM BITI DOBRO

Putovanja su izuzetno teška kada imate 130 kilograma

Objavljeno: 17.04.2019. 09:52h
  • 1

Bila sam debela mlada koja je jedva našla venčanicu u svojoj veličini, a kada sam videla slike sa sopstvenog venčanja, briznula sam u plač. Danas ne mogu da se prepoznam!

 

Belinda Brodi (31) iz Perta sa tugom i poniženjem konstatovala je, kaže, da je "predebela za putovanja" nakon što je sa mužem i sinom krenula na putovanje na Bali i Tajland o kojima je dugo maštala. Tamo su joj se, kaže, na svakom koraku podsmevali iza leđa, a nekad čak i rugali u lice.

- U svakoj radnji gde bih zastala ne bih li kupila odeću, prodavci su me odmah terali napolje uz reči da sam predebela za bilo šta - kaže ova žena koja je u tom trenutku imala 145 kilograma.

foto: Printscreen

Tada je shvatila da joj je dosta svega i rešila je da smrša po svaku cenu. Uspela je da skine oko 60 kilograma i sada, kaže, konačno može da putuje bez stresa.

Danas ima 70 kilograma i kaže da želi da svoje novo, mršavo telo, prošeta po celom svetu, na luksuznim putovanjima od Novog Zelanda, preko Francuske, do Norveške i Španije.

foto: Printscreen

- Putovanja su izuzetno teška kada imate 130 kilograma. Mrzela sam svako od tih putovanja, bila uplašena u avionima jer sam se plašila da će se mršaviji ljudi pobuniti što moraju da sede pored mene. Na Baliju i Tajlandu su i lokalci i turisti zapanjeno gledali u mene, a mnogi su mi se otvoreno smejali u lice.

- Ne verujem da su lokalci hteli da budu zli, mislim da im je prosto mentalitet takav. Nemaju filter kakav mi imamo i vrlo su direktni. Možda je tako i bolje, jer pitanje je da li bih smršala da nije bilo tih njihovih reakcija - kaže Belinda.

Kada se vratila sa putovanja, izbacila je sve ono čime se dotad hranila - testo, slatkiše, paste i ubacila gomilu proteina i svežeg voća i povrća. Pored toga, svakog jutra trči a često je i u teretani.

BONUS VIDEO:

NE OVO NIJE NOŽ! Nikad ne biste pogodili šta je u pitanju! Svakako mnogo opasnije nego što izgleda! (VIDEO)

(Espreso.rs/Novi)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media