GODINAMA JE DRŽALA RAZNE DIJETE I NIJE MOGLA DA SMRŠA: Promenila je jednu stvar u ISHRANI i izgubila 30 kilograma!
Hana, pre i posle, Foto: Printscreen/Instagram

USPELA JE!

GODINAMA JE DRŽALA RAZNE DIJETE I NIJE MOGLA DA SMRŠA: Promenila je jednu stvar u ISHRANI i izgubila 30 kilograma!

Bitku s dijetama vodila je kroz adolescenciju i u ranim dvadesetim godinama života, a sistemom pokušaja i grešaka došla do - za nju - idealne ishrane s kojom je u na kraju izgubila 30 kilograma

Objavljeno:

Hana je počela s prvim dijetama kad je imala samo 12 godina. S obzirom da nije znala kako funkcioniše proces zdravog gubitka kilograma pokušavala je da jede što manje kroz dan. Kilograme je gubila, a potom ih vraćala što joj je izazivalo veliku frustraciju.

Bitku s dijetama vodila je kroz adolescenciju i u ranim dvadesetim godinama života, a sistemom pokušaja i grešaka došla do - za nju - idealne ishrane s kojom je u na kraju izgubila 30 kilograma. Na svom Jutjub kanalu "Haj Karb Hana" podelila je svoju priču o uspehu.

Kao prvo, Hana je veganka. Kad je 2014. godine započela svoj put u trendu su bile veganske dijete na bazi sirovih namirnica koje nisu imale baš previše smisla. Hana je pročitala da mora da jede puno voća jer voće daje energiju i od njega čovek ne može da se ugoji.

Znala je da pojede i do 30 banana dnevno. Ako je poznato da se u 100 grama banane nalazi oko 90 kalorija, nije teško izračunati zašto je s ovim načinom ishrane nabacila dodatne kilograme. Mlada Amerikanka potom je "otkrila" ugljene hidrate. Shvatila je da nije osoba koja može gladovati i da će moći da se pridržava određenog režima ishrane samo ako je uvek sita.

Baš zato je u svoje obroke počela da dodaje namirnice poput kuvanog krompira i pirinča, ali i mnoštvo zelenog lisnatog povrća koje je bogato prehrambenim vlaknima i koje izvrsno zasićuju iako imaju nisku koloričnu vrednost. Upravo je zeleno lisnato povrće njen trik za lakši gubitak kilograma. Da bude sigurna kako će nakon svakog obroka biti sita, njemu dodaje relativno velike količine "zeleniša“.

Spanać ili kelj dodaje jutarnjem smutiju, brokoli kuvan na pari ručku ili večeri. Uz svaki obrok jede velike količine "nečeg zelenog“ – bez obzira da li je u pitanju obična salata ili namirnica koju mora termički da bude obrađena.

Za godinu dana na biljnoj ishrani, Hana je smršala 30 kilograma. Svakako, uravnoteženu ishranu pratila je i fizička aktivnost.

Počela je s dugim šetnjama, a kako je mršavila počela je da se bavi i sve ozbiljnijim vežbanjem. Danas radi jogu svaki dan, a tri puta nedeljno odlazi u teretanu. Rezultati su, neverovatni. Pokrenula je Jutjub kanal kako bi pomogla ženama poput nje da smršaju i zadrže težinu s kojom su zadovoljne. Na kanalu deli veganske recepte i savete za zdraviji život. Kako je Hana izgubila 30 kilograma, pogledajte u njenom Jutjub videu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.